0 Shares 627 Views

Obert el període d’inscripció per comprar els tiquets de l’autobús pel viatge a Alcalá del Valle

9 de març de 2020
627 Views

Un any més, els veïns de Sant Fruitós de Bages podran viatjar al municipi agermanat d’Alcalá del Valle durant la Setmana Santa, concretament del 8 al 12 d’abril.
La sortida des de Sant Fruitós de Bages serà el dimecres 8 d’abril a les 7 de la tarda des de la plaça Alcalá del Valle. El viatge de tornada s’iniciarà des d’Alcalá del Valle el diumenge 12 d’abril a 2/4 de 12 de la nit.
El preu del viatge en bitllet d’anada i tornada és de 70 € i en cas que només es realitzi un recorregut el cost és de 45 € . Els menors de 14 anys viatgen de forma gratuïta si van acompanyats d’un adult.
El viatge només es realitzarà si s’arriba a les 10 inscripcions i en cas d’anul•lació es retornarà els diners als inscrits.
Els interessats en viatjar s’han d’adreçar a l’àrea d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament abans del 15 de març, darrer dia per a realitzar les inscripcions.
Recordem que ambdós municipis estan agermanats des del 2003 fruit del gran nombre de santfruitosencs que són originaris d’aquest municipi de Cadis.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com