0 Shares 415 Views

Nova edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació.

13 d'octubre de 2020
415 Views

Per: Grup de Periodistes Ramon Barnils –

El Grup Barnils convoca la sisena edició del guardó, que s’ha consolidat com a referent dins el sector.

Es reconeixen obres publicades en mitjans nacionals, comarcals i locals que tractin temàtiques diverses en qualsevol territori dels Països Catalans.

 El Grup de Periodistes Ramon Barnils convoca, per sisè any consecutiu, el Premi Barnils de periodisme d’investigació , un guardó que vol reconèixer i estimular la pràctica d’aquest periodisme. Es premiaran reportatges d’investigació en dues categories: obra publicada en mitjans d’abast nacional i obres publicades en mitjans locals i comarcals, que tractin qüestions i problemàtiques que succeeixen o tenen un impacte clar sobre el país.

El període per enviar originals s’ha obert avui, 13 d’octubre, i s’allargarà fins el 15 de novembre d’aquest any a les 23.59 h. Les bases del premi es poden consultar al web

http://www.grupbarnils.cat/premibarnils.

Les obres poden ser en qualsevol format: paper, digital, radiofònic, audiovisual o multimèdia i s’han de presentar telemàticament. Es valorarà especialment la varietat i riquesa de tècniques d’investigació periodística emprades. El guardó és obert tant a periodistes com a estudiants de periodisme.

El premi es presenta avui data en què Ramon Barnils i Folguera, periodista de qui en pren el nom, hagués celebrat els 80 anys.

La primera edició del guardó va representar la recuperació i l’actualització del Premi Barnils que, amb el mateix nom, va donar el setmanari El Temps entre el 2001 i el 2008 als Premis Octubre de la ciutat de València. La cinquena edició del Premi és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Cugat, l’AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació), l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la DO Terra Alta i el diari ARA.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
82 views
82 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1380 views
1380 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1226 views
1226 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com