0 Shares 72 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 31 de juliol de 2022 XVIII de durant l’any Cicle ––C––

Intencions de les misses d’agost:

Diumenge dia 21 d’agost a 2/4 de 11 en sufragi d’Adjutori i Maria.

 

Incendi:

Encara corpresos per l’incendi que va devastar diversos  habitatges del nostre poble, la parròquia ha decidit que farà una aportació —del seu petit fons que té per emergències— de 1200 euros,  per les necessitats que més convinguin i a qui més ho necessiti. Mossèn Florenci va dir que si la parròquia ha col·laborat i col·labora per ajudar al refugiats de Ucraïna, encara més ho hem de fer per a la gent del nostre poble.

En les celebracions de la Missa del passat dissabte i diumenge hem donat gràcies a Déu perquè, a pesar de tot, no hem hagut de lamentar la pèrdua de cap vida humana.  Un grup de santfruitosencs ha anat al Santuari de Montserrat a donar les gràcies a la Verge. I demanen al nostre patró Sant Fruitós que ens enviï pluges per apaivagar  la sequera que està patint la nostra terra. Mossèn Florenci, també va exhortar,  en la homilia del passat diumenge que, qui va provocar l’incendi  —si encara li queda un mínim de decència—  es presenti voluntari a la justícia per rebre el just càstig que es mereix.

NOTA:

El  Full Parroquial no es tornarà a repartir per les cases fins el  28 d’agost però, el podreu trobar a l’església del poble.

Mn. Florenci i el Consell Parroquial us desitgen a tots unes Bones Vacances!

 

Evangeli Lc 12,13-21 (Reflexió)

Sobre l’acopi de riqueses que algun fan, Jesús ens diu aquesta setmana:

…..I els ho explicà amb una paràbola: «Un home ric va treure de les seves terres unes collites tan abundants que no tenia on guardar-les. Tot rumiant es va dir: ja sé què faré: tiraré a terra els meus graners, en construiré de més grans, hi guardaré tot el meu gra i les altres mercaderies meves i em diré a mi mateix: “Tens reserves per a molts anys: reposa, menja, beu, diverteix-te”. Però Déu li digué: “Vas errat! Aquesta mateixa nit et reclamen el deute de la teva vida i tot això que volies guardar-te, de qui serà?” Així passa amb tothom qui reuneix tresors per a ell mateix i no es fa ric als ulls de Déu».

 

 

Feliç setmana!

 

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com