0 Shares 94 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia: Diumenge 3 de juliol de 2022 XIV de durant l’any Cicle -C

Intencions de les misses:

Dissabte dia 9 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda en sufragi dels esposos
Ramon Riera Casanovas i Pepeta Fontcuberta Ballart (14è Aniversari).

Diumenge dia 10 de juliol a 2/4 d’11 del matí en sufragi de Ramon Vilamitjana Escudé (9è Aniversari). Antoni Gall Oller (21è Aniversari), Dolors Pladellorens Planas (3è Aniversari), per a l’avi Joan Pladellorens Rovira i l’àvia Carme Planas Vendrell

Evangeli Lc. 10,1-12.17-20 (Reflexió)

Precisament els versets que ens toca reflexionar fan referència al mandat que
Jesús dóna a tots nosaltres. Aquesta és una ordre que no admet discussió ni dubtes. Que com a cristians tots hauríem d’acatar, malgrat les dificultats aparents.

“…Els he donat poder de caminar sobre serps i escorpins i per vèncer totes les forces de l’enemic; i res no podrà danyar-los…”

Tot això vol dir que el Regne de Déu es construeix dia a dia i ofereix ja en aquesta terra els seus fruits d’amor i consolació entre els homes. Tot ésser humà anhela ser feliç, desitja estimar, ser estimat. “El gra és abundan”t i  les instruccions clares. Urgeix posar-nos en camí!

El qui vulgui seguir a Jesús haurà de tenir consciència de la realitat difícil i de vegades hostil que l’espera. “Jo els envio com a ovelles al mig de llops”. L’hostilitat que hi ha des de sempre, des del començament de les persecucions dels cristians, perquè Jesús sap que la missió és obstaculitzada per l’obra del maligne.

Tanmateix, és curiós com hem anat relativitzant aquest mandat. Comencem per no creure en Ell, o en el millor dels casos, per interpretar-ho segons el nostre millor gust, comoditat i criteri. Així ho hem anat acomodant a la nostra comoditat.

I finalment, “…si algú no us rep, no maleïu, seguiu sent constructors de pau, que si no són homes de pau, aquesta mateixa pau tornarà a vosaltres. Espolseu-vos la pols de les sandàlies i no mireu enrere”. Ànim, ens queda molt per a fer!

Feliç setmana!

 

 

Consell Parroquial de Sant Fruitós de Bages

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com