0 Shares 100 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia. Diumenge 29 de maig de 2022, l’ascensió del Senyor Cicle -C-

Baptismes del mes de Maig

Diumenge dia 15 de maig va rebre el Sagrament del Baptisme la nena Queralt Vilajoana Bransuela, filla Albert Vilajoana Español i de Silvia Bransuela Porta. La nostra enhorabona als seus pares i a la resta de la família.

Diumenge dia 22 de maig va rebre el Sagrament del Baptisme el nen Álvaro Salles Listán. fill de Gerard Salles Abillar i de Noelia Listán Vega. La nostra enhorabona als seus pares i a la resta de la família.

Evangeli Lc 24,46-53 (Reflexió)

Els evangelis en donen diverses claus per tal de comprendre com van començar el seu camí les primeres comunitats cristianes sense la presència de Jesús.

La seva absència fa créixer la maduresa dels seus seguidors i promou els creixement responsable i adult dels seus, i és bo de recordar-ho ara que ens trobem en uns temps en què sembla créixer entre nosaltres la por a la creativitat espiritual, la temptació a l’immobilisme o la nostàlgia per un cristianisme pensat per a altres temps i una altre cultura. Els cristians hem caigut més d’una vegada al llarg de la història en la temptació de viure el seguiment a Jesús de manera infantil.

La festa de l’Ascensió de Jesús marca el final de la presència històrica de Jesús i comença el temps de creativitat i creixement personal responsable de cada u de nosaltres. El seu Esperit ens dona llum i força per tal de seguir buscant sempre nous camins per tal de reproduir avui el seu missatge.

Festa de l’Ascensió “alçà les mans i els beneí”

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com