0 Shares 3001 Views

Nota informativa setmanal de la parròquia. Diumenge 15 de maig de 2022 IV diumenge de Pasqua Cicle -C-

BAPTISMES:
El dia 7 de maig va rebre el Sagrament del Baptisme el nen Guillem Deitx Rivera. Als seus pares, Ferran Deixt Roca i Aida Rivera Vila els donem la nostra enhorabona i també a tota la família.

“En record Meu” de Walter Rane, cortesia del Museu d’Història de l’Església

Evangeli Jo 13,31-33a.34-35 (Reflexió)

És bo atendre al context d’una de les frases més conegudes de Jesús: “un manament nou us dono, que us estimeu els uns als altres”. La novetat d’aquest missatge, en boca de Jesús, és pensar en els enemics, en parar l’altra galta, en servir i no ésser servits… una manera d’estimar paradoxal amb l’estil que molts cops veiem al nostre voltant. Per això rebem la invitació, ara i aquí, de renovar la nostra aposta per tal que l’AMOR (així, amb majúscules), sigui el protagonista de la nostra vida.

Podem adonar-nos d’un detall en aquest passatge que en ressalta la seva força: just en començar l’Evangeli apareix que Judes acabava de sortir del Cenacle. El contrast amb aquella persona que traeix Jesús encara fa emergir més la força del missatge d’estimar tothom: Jesús és capaç, mirant Judes, de demanar que l’amor sigui el protagonista de la nostra vida.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com