0 Shares 592 Views

No sé que es guanya enganyant sobre el “POUM”

15 de febrer de 2019
592 Views

En aquest mateix setmanari, fa quinze dies, la Secció Local d’ERC Sant Fruitós de Bages omplia mitja pàgina amb enganys sobre el POUM i just una setmana després la Plataforma Salvem el Pla de Bages els repetia i ampliava.
No entenc què es guanya enganyant als lectors amb dades inventades.
El POUM, com tot el que es proposa, pot agradar més o menys, però no cal donar dades incertes per tombar la proposta del teu rival. Aquesta pràctica que augmenta conforme s’acosten les eleccions no l’entendré mai, tot i que porto vuit anys en aquest món. Segueixo pensant que no tot si val.
Afirmacions com “trinxar el poc verd que queda” o “la superfície de polígons envoltaria el terme des de la Rosaleda fins a Torruella” és una invenció que no s’ajusta a la realitat. O titllar el POUM de “nou intent depredador” és pura demagògia senzilla i malintencionada. Una dada clara que ja es coneix del POUM és que es rebaixa el creixement d’habitants de 18.000 a 12.000 i des d’ERC s’afirma que “Sant Fruitós gairebé doblarà el nombre d’habitants” i es queden tan tranquils. O que Pineda els augmentarà en un 20%. Mentida rere mentida. Incomprensible … o potser no.
I a continuació des de la Plataforma es diu que “s’ha desconvocat de nou el Ple”. Com es pot desconvocar una cosa que no ha estat convocada ? … què pretenen, confondre ? No ho entenc; què hi guanyen ?
El POUM que es proposa, en contra del què afirmen des de la Plataforma, no destrueix sòls preservats, ni transforma terrenys, ni proposa usos impropis del sòl no urbanitzable. Per què han de dir això si no és cert ?
El bosc d’Olzinelles, la torre del Sanmartí i el torrent Bo no queden afectats com afirmen, i fins i tot ens atribueixen l’efecte barrera del Grau que es va decidir i es va fer quan jo ni tant sols era alcalde. Posats a mentir i a enganyar, està clar que no hi ha aturador.
Parlem-ne, fem debat, donem-hi deu o vint voltes, però des de la veritat.
Joan Carles Batanés Subirana
Alcalde

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1705 views
1705 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com