0 Shares 426 Views

No sé que es guanya enganyant sobre el “POUM”

15 de febrer de 2019
426 Views

En aquest mateix setmanari, fa quinze dies, la Secció Local d’ERC Sant Fruitós de Bages omplia mitja pàgina amb enganys sobre el POUM i just una setmana després la Plataforma Salvem el Pla de Bages els repetia i ampliava.
No entenc què es guanya enganyant als lectors amb dades inventades.
El POUM, com tot el que es proposa, pot agradar més o menys, però no cal donar dades incertes per tombar la proposta del teu rival. Aquesta pràctica que augmenta conforme s’acosten les eleccions no l’entendré mai, tot i que porto vuit anys en aquest món. Segueixo pensant que no tot si val.
Afirmacions com “trinxar el poc verd que queda” o “la superfície de polígons envoltaria el terme des de la Rosaleda fins a Torruella” és una invenció que no s’ajusta a la realitat. O titllar el POUM de “nou intent depredador” és pura demagògia senzilla i malintencionada. Una dada clara que ja es coneix del POUM és que es rebaixa el creixement d’habitants de 18.000 a 12.000 i des d’ERC s’afirma que “Sant Fruitós gairebé doblarà el nombre d’habitants” i es queden tan tranquils. O que Pineda els augmentarà en un 20%. Mentida rere mentida. Incomprensible … o potser no.
I a continuació des de la Plataforma es diu que “s’ha desconvocat de nou el Ple”. Com es pot desconvocar una cosa que no ha estat convocada ? … què pretenen, confondre ? No ho entenc; què hi guanyen ?
El POUM que es proposa, en contra del què afirmen des de la Plataforma, no destrueix sòls preservats, ni transforma terrenys, ni proposa usos impropis del sòl no urbanitzable. Per què han de dir això si no és cert ?
El bosc d’Olzinelles, la torre del Sanmartí i el torrent Bo no queden afectats com afirmen, i fins i tot ens atribueixen l’efecte barrera del Grau que es va decidir i es va fer quan jo ni tant sols era alcalde. Posats a mentir i a enganyar, està clar que no hi ha aturador.
Parlem-ne, fem debat, donem-hi deu o vint voltes, però des de la veritat.
Joan Carles Batanés Subirana
Alcalde

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Festa Major d’hivern
43 views
43 views

Festa Major d’hivern

Redacció - 29 de gener de 2023
El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi
67 views
67 views

El parc de Can Figueras s’obre al públic sumant un nou espai verd al nucli del municipi

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023  IV diumenge de durant l’any /  Cicle A
49 views
49 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 29 de gener de 2023 IV diumenge de durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 28 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com