0 Shares 357 Views

No hi ha cap tracte de favor

6 de setembre de 2021
357 Views
Per: Agrupació PSC Sant Fruitós de Bages.-

Com ja és habitual, Gent fent Poble ens regala un comunicat farcit de falsedats. Ara, dient que el cap de la policia de Sant Fruitós rep un tracte de favor. Considerem que, ara, han fet un pas endavant en la seva alienacio vorejant la calumnia.

 1.  Acusen al cap de treballar de dilluns a divendres, quan saben que com tots els caps anteriors té una flexibilitat horària i una disposició absoluta durant tots els dies de la setmana i totes les hores del dia. Per tant, res anormal com volen fer veure.
 2. Manca de fitxatge. Igual que els anteriors caps, no està obligat a fitxar. Precisament perla seva disposició com a responsable.
 3. Permís per a realitzar una segona activitat. L’actual cap de policia du a terme la
  compatibilitat per la realització de cursos al Institut de Seguretat Pública de Catalunya des de l’any 2018. Es dóna el cas que la primera compatibilitat li va concedir l’anterior alcalde, Joan Carles Batanés, sense cap problema. El que sí es podia fer abans, ara considera que és un privilegi.
 4. Convocatòria de la plaça de sergent. S’ha fet ara la mateixa convocatòria que la
  realitzada el 18 de març de 2019, quan l’anterior govern aprovà les bases.
 5. Des del PSC mostrem la nostra preocupació i demanem la rectificació immediata
  davant les greus afirmacions que fa el grup GFP on s’acusa al grup municipal format per la Cristina Murcia i el David Ruiz de: Aturar un procés de selecció de sergent amb “caràcter obert”. En quin moment va aturar-lo el PSC? MAI. Ni Batanés ni GfP no van iniciar RES. Només es van dedicar a torpedinar l’anterior procés, i d’això no en parlen, quan és un fet gravíssim. Creiem que ja n’hi ha prou de mentides i els hi demanem que deixin treballar als que volen posar ordre on ells van deixar caos. No entenem la postura de l’actual grup que representa a la oposició i volem recordar que treballar pel poble, moltes vegades és diferent a treballar per les pròpies sigles. No som ningú per concretar les línies que ha de seguir l’agrupació GFP , però creiem fermament que el camí de la manca de rigor en la informació donada a la ciutadania i el menysteniment sistemàtic a l’acció de govern, no pot portar a bon port els anhels d’aquesta formació.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer
23 views
23 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Can Ferrer

Galdric Sala - 1 de febrer de 2023
UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES
38 views
38 views

UN PRESSUPOST MÉS ALT NO ÉS SENYAL DE FER MÉS COSES

Comunicació Grup Municipal Gent fent Poble - 31 de gener de 2023
Frase de la setmana. Lao Tse
3988 views
3988 views

Frase de la setmana. Lao Tse

Redacció - 30 de gener de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com