0 Shares 505 Views

No fem la Fira de Santa Llúcia

11 de desembre de 2020
505 Views
Per: Col·lectiu de Recerca Històrica.

Com s’ha dit en moltes ocasions arreu del mon, vivim un període de temps que es … diguem que diferent, fa molt mesos que ens acompanya el coronavirus, i tot sovint, possiblement massa sovint, hem de modificar els nostres costums i la nostra manera de relacionar-nos amb els altres, i patint sempre pels que ho passen malament o pels que ja no hi son.

El Col·lectiu de Recerca Històrica, no n’és una excepció, i el fet més visible es que ara mateix el Museu Municipal esta tancat, encara que enguany no es pas inèdit, ja que a la primera onada de la pandèmia també es va tancar temporalment.

Una altra repercussió mes propera en el temps del covid-19, es la referent a la Fira de Santa Llúcia, que tot i entristir-nos molt, enguany NO la farem.

Hem passat forces setmanes parlant dels pros i contres d’aquesta celebració, es va decidir que amb les mesures aprovades pel Procicat podríem fer-la, però la veritat es que amb les darreres dades del nostre entorn més proper, i veient que sanitàriament tornàvem a un entorn més perillós del desitjat, ens ha fet prendre la decisió de suspendre la Fira de Santa Llúcia.

Com hem dit mes amunt, no ha estat una decisió fàcil, ens ha entristit i dolgut molt a tots els components del Col·lectiu, però creiem i entenem que ara mateix es el que toca i que no podem, ni volem temptar la sort amb una cosa tan seriosa com es la salut de tots els que hi participem.

Gràcies als artesans, a les persones que hi col·laboren cada any i també a l’Ajuntament pel seu suport a la decisió que prenguéssim per part del nostre Col·lectiu.

 

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Ara que ja s’acaba batxillerat…
60 views
60 views

Ara que ja s’acaba batxillerat…

Institut Gerbert d’Aurillac - 22 de maig de 2024
L’atenció personal, una espècie en vies d’extinció?
46 views
46 views
DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH
96 views
96 views

DAKAR 2025 Direcció a SHUBAYTAH

Redacció - 20 de maig de 2024
“Albiol encerta”
73 views
73 views

“Albiol encerta”

Narcís Lupón - 20 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com