0 Shares 1835 Views

Nit Entre Vinyes

16 de setembre de 2019
1835 Views

A tots els que esteu llegint aquest escrit, us animem a participar a la cursa – caminada que estem preparant per aquest proper dissabte dia 21 de setembre. La nit entre vinyes (la nova edició de la Running night).

Serà una cursa de 8km pel terme de Sant Fruitós de Bages, al voltant de les nostres vinyes, de nivell fàcil i una caminada planera per a totes les edats (sempre que els menors vagin acompanyats d’un adult que se’n responsabilitzi).
Hi haurà avituallament a mig camí amb beguda.

Començarà a les 21:00 del vespre al Mas de Sant Iscle, però es recomana arribar d’una hora a 1/2 hora abans, per tal de recollir dorsals i no retrassar la sortida.
Sobretot!! no sha d’oblidar de portar frontals. S’acabarà al mateix Mas de Sant Iscle, on s’oferirà botifarra i refresc per tots els participants i pels acompanyants que no vulguin fer la cursa, l’opció de poder comprar la botifarra i la beguda.

Serà una vetllada amb música en directe, amb el grup Foc Fera i sortejos d’obsequis per tots els participants.

També tindrem una carpa amb videojocs pels nens que ho vulguin.

Les inscripcions es fan al gimnàs V2O de Sant Fruitós de Bages fins al divendres dia 20 de setembre a les 21:00 o online fins a les 24:00 a: http://nitentrevinyes.cronosports.com/ per 12€.

O al mateix dia online fins a les 12:00 del migdia o a les carpes de la cursa a partir de les 18:30 de la tarda per 15 €.

Esperem que tothom s’animi a la nit entre vinyes del 2019.

Equip “Nit Entre Vinyes”

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com