0 Shares 162 Views

Nit de Reis sota el Cobert de la Màquina de Batre

10 de gener de 2021
162 Views

Per: Jaume Grandia.-

Degut a la situació sanitària per la pandèmia, Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient, van substituir la tradicional cavalcada pels carrers de la població, traslladant les seves magnífiques carrosses, sota el Cobert de la Màquina de Batre, junt amb les altres del seu seguici i el trenet “Express d’Orient”.

Foto: Dani Casas

Els Reis reberen els infants i acompanyants, segons l’hora concertada, detallada en les invitacions que prèviament havia donat l’Ajuntament, a fi d’evitar aglomeracions i que l’acte es pogués celebrar amb totes les mesures de seguretat necessàries. El Canal Taronja i el canal de Youtube de l’ajuntament van retransmetre part de l’acte i entrevistaren a Pep Creus, un dels organitzadors. També oferiren els balls del grup “Som Riu d’Or”.
L’alcaldessa Àdria Mazcuñan va donar la benvinguda als Reis, i comentà que: “Aquest any ha estat un any de patir, d’estar tancats a casa, preocupats per les persones que patien una malaltia terrible, també preocupats per l’economia i per un futur incert. Però teníem clar que els Reis havien d’arribar a Sant Fruitós, perquè uns dels que més han patit aquest temps han estat els infants. És important que avui puguem estar tots reunits.” L’alcaldessa va acabar demanant per Sant Fruitós: “una manta molt gran d’esperança, que ens abrigui en els moments d’incertesa; un sac per poder-lo omplir d’il·lusions, amb nous projectes i reptes; també demanem un gran somriure que ens il·lumini per seguir caminant endavant. I pels nens i nenes de Sant Fruitós que s’han portat be, tots ells, us demanem que us afanyeu a passar per totes les cases per omplir-les de rialles, alegria, il·lusió, d’abraçades i petons, perquè tots puguin ser molt feliços”.
Després Àdria Mazcuñan junt amb els nens Guillem i Neus, va lliurar als Mags, la clau per entrar a totes les llars.
Els Reis van agrair la rebuda i Melcior va pronunciar un petit parlament: “L’any que ve tornarem més carregats de regals i amb ganes de fer una cavalcada ben lluïda”
Desenes de persones van passar pel Cobert, en una atípica Nit de Reis que registrava la temperatura més freda d’aquest segle XXI.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

El ball
210 views
210 views

El ball

Redacció - 14 de setembre de 2021
Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .
72 views
72 views

Crims a Sant Fruitós. Capítol 2 .

Redacció - 14 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com