0 Shares 494 Views

Nebula de gira per tot Espanya amb Juan Magán

2 de juliol de 2020
494 Views

El proper 3 de juliol les Nebula, inicien la seva gira per Alacant acompanyant al gran artista Juan Magán, Omar Montes i molts més de la mà d’Imagina Festival.

Nebula després de treure el seu darrer single Tropical, que va ser viral en diversos mitjans de comunicació, acaben d’anunciar la seva gira per tot Espanya. L’estrena de l’espectacle complet serà en exclusiva a Alacant el proper 3 de juliol davant de milers d’espectadors.
Les germanes han estat treballant més d’un any en els nous temes que ben aviat en podrem gaudir. Han tingut el suport de grans professionals reconeguts internacionalment i a més de ser les compositores i autores de les seves pròpies cançons, han treballat amb productors de Madrid, Barcelona, Panamà, Miami i Bèlgica. Alguns d’ells hitmakers, que treballen amb Becky G, Ricky Martin, Juan Magán, Alvaro Soler, Danna Paola, etc.

Nebula vol sorprendre amb el seu nou espectacle i per això han treballat amb el talentós Fidel Buika com a director artístic, que ha treballat amb grans marques com Nike i Desigual i que recentment també ha treballat com a director artístic de la sèrie “Toy Boy” de Netflix.

El Festival “Imagina: Dancing in My Car” és una iniciativa molt innovadora que redefineix el concepte clàssic de Festival i que comptarà amb el reconegut artista Juan Magán en totes les seves dates, al costat d’un increïble equip de professionals i Los40 urban com a emissora oficial fent el seguiment i promoció durant tota la gira.

És el primer Festival de format autocinema, que se celebrarà aquest estiu a Espanya.

L’aforament és determinat pel nombre d’automòbils que poden accedir al recinte, alguns d’ells amb una capacitat de fins a 3000 cotxes per concert. Amb motiu de la bona acollida del format, es podrà gaudir de la gira per tot Espanya, començant per Alacant i amb parades a Getxo, Madrid, Torrevieja, Jaén, Almeria, Múrcia, encara amb moltes més ciutats del territori nacional pendents de confirmar.

A més del reconegut artista Juan Magán també hi participarà el DJ del moment Alex Martini, que el mes passat va guanyar un disc d’or pel seu èxit “Dime Bbsita”, juntament amb Robledo. A més a més hi ha moltes més sorpreses per descobrir, entre elles molts artistes que faran que el públic gaudeix d’un gran festival.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Racó de poesia: Un cos sense vida
35 views
35 views

Racó de poesia: Un cos sense vida

Francesc Canellas - 29 de novembre de 2022
Les nostres escoles: Escola Pla del Puig
53 views
53 views

Les nostres escoles: Escola Pla del Puig

Escola CEIP Pla del Puig - 28 de novembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com