0 Shares 159 Views

Motor-EWC La malastrugança de David Checa i ERC Ducati segueix al Bol d’Or

26 de setembre de 2023
159 Views

El santfruitosenc David Checa, amb l’equip ERC Ducati al campionat mundial motociclista de resistència, han continuat amb la malastrugança de la temporada 2023,  a la darrera cursa “Bol d’Or”, de 24 hores, celebrada al circuit francès Paul Ricard.

L’equip Ducati sortia en cinquena posició, pilotant el gal·les Chaz Davies,  la Ducati Panigale V4 R, i després de mitja hora, passava a liderar la cursa, i als 40 minuts feia el primer relleu amb el valencià Xavier Fores, i quan portaven només 21 voltes va tenir un accident al topar amb altres participants. Encara que el pilot no va patir ferides greus i va poder portar la màquina fins el box, els mecànics van veure impossible reparar la moto, degut a la ruptura del quadre. Així, que l’equip a la segona hora de la prova havia d’abandonar, i David Checa es quedava sense poder donar una sola volta.

La 86a. edició del “Bol d’Or” fou guanyada per l’equip Yoshimura SERT Motul (Suzuki) amb Gregg Black , Étienne Masson i Sylvain Guintoli, amb 717 voltes, mentre que l’equip Yamaha  amb Niccolò Canepa, Marvin Fritz i Karel Hanika, va acabar en la quarta posició que els donava el títol de campions EWC de la temporada 2023, al no puntuar l’equip FCC Honda France, líders fins aleshores del campionat, en retirar-se per avaria mecànica.