0 Shares 448 Views

Motocròs: SIMEÓ UBACH i RAMON BRUCART campions de Catalunya 2022

27 de novembre de 2022
448 Views

El circuit de la localitat tarragonina de La Pobla de Mafumet va acollir la cinquena i darrera prova del campionat de Catalunya de motocròs grans, que va proclamar campions 2022 als bagencs Simeó Ubach Sala, categoria MX Elit i Ramon Brucart Sanchez en MX3. Ambdós ja tenien el títol assegurat des de la penúltima prova.

El pilot del Moto Club Baix Berguedà Simeó Ubach, clar dominador del campionat, guanyant nou de les deu mànegues, també va vèncer sense cap dificultat a La Pobla de Mafumet, mentre que el pilot d’Amics Moto Valls de Torroella, Ramon Brucart ja no va participar a la prova.

A la categoria MX Sots 18, el pilot del Moto Club Fonollosa, Liam Sanjuan Peral, amb KTM fou tercer a la darrera prova, i així també acabava tercer del campionat.

Foto A.Vidal:   Ramon Brucart