0 Shares 1166 Views

Mor el santfruitosenc Àngel Garcia, un dels tècnics històrics del Club Atlètic Manresa

13 de novembre de 2018
1166 Views

El passat dia 30 d’octubre va morir el santfruitosenc Àngel Garcia, a l’edat de 63 anys després d’una llarga malaltia que l’havia apartat de la seva tasca els darrers anys, com atleta i entrenador del Club Atlètic Manresa.

Àngel Garcia, natural de Tarragona, fa anys que residia a Sant Fruitós de Bages. Era policia i havia estat destinat a La Rioja i Catalunya. Des de jove havia practicat l’atletisme, destacant com a llançador, malgrat que l’any 2005 fou operat del cor i li van posar tres “baypass”, ell va continuar competint, i l’any 2010 es va proclamar campió d’Espanya, de veterans M-55, en la prova de llançament de Pes, en el campionat en pista coberta celebrat a Saragossa, amb una marca de 13,11 mts. que era un nou rècord estatal, superant també el record català que havia aconseguit a Vilafranca del Penedès amb un llançament de 12,83 mts. També va destacar com entrenador dels llançadors del C.A.Manresa.

El desembre passat, Garcia va ser objecte d’un dinar d’homenatge i se li va lliurar la insígnia d’or del C.A. Manresa. Ell mateix es definia com una persona: «exigent en el treball, l’única forma de progressar en l’atletisme i en la vida». També feia broma de la seva malaltia i assegurava que estaria a les pistes “En el meu cas, puc dir fins que el cor aguanti”

Descansi en pau l’Àngel Garcia i rebin els seus familiars el nostre més sentit condol.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com