0 Shares 1512 Views

Montserrat Garcia i Ignasi Botifoll, parella homenatjada de l’Arròs 2019

4 de març de 2019
1512 Views

Dins el programa de la Festa de l’Arròs de Sant Fruitós de Bages, un acte que ja s’ha fet tradicional és l’homenatge a una parella que fa anys havia anat a servir l’arròs. Acte que té lloc a la pista del Bosquet abans de la benedicció i repartiment de l’arròs. Enguany la parella homenatjada és el matrimoni format per Montserrat Garcia Vera i Ignasi Botifoll Altimiras.

La Montse i el Nasi recorden que van participar com a parelles els anys 1966 i 1968. “El 68 ja estaven promesos i a punt del casori. Si mirem la foto conjunta de totes les parelles, veurem que moltes van acabar formant una família”. El Nasi comenta que l’any 1966 treballava als Laboratoris Esteve a Barcelona, i havia fet tants elogis de la Festa, que molts companys seus, amb un autocar petit es van desplaçar a Sant Fruitós per participar al dinar. “Eren els primers anys que la Festa canviava, els pobres ja no hi assistien i començaven a anar a les taules les autoritats i públic en general, -ens explica el Nasi- Vaig demanar a l’Ajuntament si podien venir els meus companys i van dir-me que no hi havia cap problema”.

L’any 1968 també es recordat per totes les parelles, perquè a més a més de la vivència personal, aquell matí plovia i el dinar es va realitzar al Cobert de la Màquina de Batre.
“Estem molt contents que ens hagin escollit per l’homenatge, perquè creiem que és un honor per tots els santfruitosencs que frueixen de la seva festa més popular. Diumenge, junt amb la família serem al Bosquet, serà un moment molt emocionant per nosaltres”, comenten la Montserrat i l’Ignasi.

Jaume Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com