0 Shares 580 Views

Montse Prat primera en Perxa i tercera en Altura, en el Campionat espanyol Clubs Màster

21 de novembre de 2021
580 Views
Per: Jaume Grandia

El passat dissabte 13 de novembre se celebrà la novena edició del Campionat d’Espanya de Clubs Màster en Pista Coberta a València. A la categoria femenina, el Club Avinent Manresa defensava el títol, però al final va ocupar la quarta posició, entre els vuit millors equips espanyols participants.
L’atleta santfruitosenca Montse Prat Grau va realitzar una gran actuació, aconseguint molts punts pel seu equip C.A. Manresa.
Primer va disputar el salt d’altura, que no és la seva prova habitual, però l’equip no tenia cap altra atleta per aquesta prova. Va saltar cinc vegades, aconseguint la tercera posició i 6 punts per l’equip. Aleshores va començar a fer-li mal l’isquio, tement no poden concursar en la Perxa. Finalment, va saltar els 2,35 m i després superava els 2,50 m, que encara que era una marca discreta, li donava el primer lloc, i 8 punts per l’equip.