0 Shares 546 Views

Montpetit – Amor a distància.

28 de juny de 2021
546 Views
Per: Iris Amèrigo Sánchez – 4rt. d’EP –

En Pere un famós astrònom, cada nit explicava a la Bruna una petita història, no era d’estranyar que la Bruna estigués sempre a punt per fi car-se al llit dutxada i amb les dents rentades, esperava al seu pare amb molta il·lusió.

I va començar la història:

Al cel, acompanyat de molts estels, es trobava la Lorelay, la lluna, molt brillant i amb una forma similar a la d’un plàtan, aquella nit en especial tenia el semblant trist, no podíem imaginar que li passava fins que, un gran amic, un estel molt petitó va parlar amb ella.

Resulta que la Lorelay, estava enamorada del Solet, però el seu amor era impossible. No es podien veure gaire i cada un d’ells tenia una responsabilitat i uns horaris inviables.

Malgrat tot, el petit estel es va acostar a la Lorelay i va plantejar solucions:

El seu amor era indestructible i a distància podria funcionar, podien escriure cada dia una carta i explicar-se l’un a l’altra tot el que havien fet durant el dia, i fi ns i tot plasmar-hi els seus sentiments.

L’estel es va oferir a fer de carter i intercanviar les cartes escrites per la Lorelay i el Solet.

Van passar nits, dies, mesos, les cartes eren constants, però només es podien veure uns minuts, quan arribava un i marxava l’altre. Aquella estona era sufi cient per connectar amb la mirada i expressar de tot cor el que sentien l’un per l’altra, tant de bo moltes persones es miressin com ells ho feien, eren molt especials.

En una de les cartes la Lorelay es va posar molt contenta i de seguida va cridar al petit estel per explicar-li a què era degut: a l’última carta que va rebre del Solet, ell li deia que s’apropava el dia que podrien estar junts durant unes hores.

Arribava el dia que tant la Lorelay com el Solet estarien alineats a la Terra i causarien un eclipsi, és a dir, s’aproparien fi ns a alinear-se, passant així una llarga estona junts.

Van passar els anys i van crear una tradició anomenada fusió, on l’amor entre el Solet i la Lorelay brillava extraordinàriament al cel.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
25 views
25 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com