0 Shares 287 Views

Montpeità regala xecs de 100 euros, al comerç amic

26 de juny de 2020
287 Views

Fins al 31 de juliol d’aquest any, més de 150 mitjans de proximitat associats a l’AMIC d’arreu del territori, fem la campanya “Sempre al costat del comerç amic”, amb l’objectiu de donar un cop de mà als comerços i empreses de servei, en el moment de la seva reobertura, i en els inicis a la “nova normalitat” per ajudar-los a tenir el major nombre de clients possibles a la tornada i incrementar l’afluència de públic.

La campanya dissenyada per l’AMIC, i adreçada al comerç de proximitat, ja que el dia a dia dels mitjans de proximitat és estar connectats amb el seu entorn més proper, comercial, social…, esdevenint uns canals de comunicació molt necessaris per als comerços i serveis.
És en aquest sentit, que la campanya pretén ser una eina que dinamitzi, arreu del territori i des de la proximitat, la reobertura de l’activitat econòmica després del confinament per la pandèmia del coronavirus, tot fent camí plegats, cap aquesta “nova normalitat”.

Amb aquesta iniciativa, al Montpeità, facilitem importants descomptes als comerços locals, a través de xecs regal, perquè aquests puguin accedir a espais publicitaris, i així, contribuir a la ràpida activació de consum en els seus establiments.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs
27 views
27 views

FC Fruitosenc – Secció 4 tocs

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 1 de juliol de 2022
A l’ASFE no parem
38 views
38 views

A l’ASFE no parem

ASFE - 1 de juliol de 2022
Programa Festa Major 2022
83 views
83 views

Programa Festa Major 2022

Redacció - 1 de juliol de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com