0 Shares 352 Views

Missatge oficial del FCFruitosenc i la SFEF conjuntament.

30 d'octubre de 2020
352 Views

Per: FC FRUITOSENC – SFESCOLAFUTBOL

Degut a la situació epidemiològica que estem vivint i seguint les noves mesures marcades per la Generalitat de Catalunya, des del FC Fruitosenc i la SFEscolaFutbol anunciem la suspensió dels entrenaments a partir del divendres 30 d’Octubre de 2020.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet pública la decisió presa en el dia d’avui de mantenir la suspensió de les competicions esportives decretada al passat dia 16 d’octubre durant els propers 15 dies.

En compliment d’aquesta mesura, procedeix l’ajornament de tots els partits de competició oficial d’àmbit territorial en totes les seves modalitats i categories i de tots els partits amistosos des del dia 30 d’octubre i fins al dia 13 de novembre (ambdós inclosos).

El Govern ha acordat també com a nova mesura la prohibició de la pràctica d’entrenaments en totes les modalitats i categories excepte pels equips que participin en competicions professionals i/o estatals.

Tan aviat com es conegui amb seguretat la data a partir de la qual es podran reprendre les competicions s’articularà la forma com aquestes quedaran estructurades.

També us volem comunicar la decisió de NO cobrar les quotes d’aquesta respectiva temporada fins a nou avís.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Menú per a dos.
17 views
17 views

Menú per a dos.

Redacció - 23 de setembre de 2021
Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana
1612 views
1612 views

Mau, Atún, Buha, Noibenfet – Frase de la setmana

Redacció - 23 de setembre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com