0 Shares 300 Views

Missa i concert a l’església del Monestir de Sant Benet de Bages

25 de juliol de 2023
300 Views

El passat diumenge dia 16 va tenir lloc a l’església del Monestir de Sant Benet de Bages la segona Missa anual, que la Parròquia de Santa Maria de Navarcles hi pot celebrar. Una al febrer, per Sant Valentí, i una altra al juliol, per Sant Benet.

La cerimònia fou oficiada per Mn. Marcel Nsanzineza –rector de Navarcles-, i va comptar amb la assistència de mig centenar de feligresos de Navarcles i Sant Fruitós. Al final es va repartir entre els assistents “el pa de Sant Benet”, recuperant així una antiga tradició. El pa fou elaborat per Pastisseria Agustí i patrocinat per Cansaladeria Singla.

Seguidament va tenir lloc en el mateix recinte, un concert a càrrec del Cor Lerània que va oferir “Els laments de Monteverdi”  de Claudi Monteverdi, organitzat per l’entitat Ibada-Fesmana, Món Sant Benet i Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, i que fou presentat pel musicòleg Oriol Perez Treviño.

El cor Lèrania sota la direcció del mestre Jordi Noguera i Perathoner, amb els components: Soprano: Mercè Maresma Duran, Mezzosopranos: Cinta Macià Pi, Serrat Vilanova Vila-Abadal,

Contratenors: Òscar Casado Puicercús, Ricard Cots Toscano, Tenors: Eloi Isern Rabella, Lluís García Serra, Roger Vila Coll, Barítons: Joel Díaz Vilà, Oriol Vila Coll i Baix: Lluís Sanllehy Codina. Amb la col·laboració del músic Edwin García González  i la cantant Celeste Alías Borjas van oferir un extraordinari recital coral, que va entusiasmar el públic que omplia el local, que van aplaudir cada part del concert, i també al final, que fou correspost pels músics realitzant un bis, sent novament ovacionat amb els assistents dempeus, i acabant interpretant la coral un nou bis, un madrigal del compositor Cristòfor Taltavull

 

Fotos J. Grandia

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma  —B—
347 views
347 views

Nota del Consell parroquial: Diumenge 25 de febrer II de Quaresma —B—

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 23 de febrer de 2024
Horaris del cap de setmana ASFE
269 views
269 views

Horaris del cap de setmana ASFE

Redacció - 23 de febrer de 2024
Editorial 1677
329 views
329 views

Editorial 1677

Redacció - 23 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com