Miqui Riera és tercer al campionat d’Espanya Triatló Super Sprint cadet.

23 d'agost de 2020
642 Views

Per: Jaume Grandia.

Es va disputar a Pontevedra el campionat d’Espanya de Triatló Super Sprint, en la que Miqui Riera a categoria cadet, es va classificar en la tercera posició final.

De forma excepcional, a causa de la crisi sanitària generada per la covid-19, la prova de la categoria Súper Sprint, que consisteix a nedar 750 m, recórrer 10 km en bicicleta de carretera i finalitza amb una cursa atlètica de 2,5 km, es va disputar en la modalitat de contrarellotge individual.

Miqui Riera va acabar en la novena posició la prova de natació. Seguidament, en el circuit ciclista  va assolir la millor marca, que li va permetre iniciar la prova atlètica ocupant la primera posició virtual. Finalment, després de la cursa atlètica, era  tercer, amb una marca de 36′ i 17”, a només quatre segons del segon, Andrés Prieto, i a 12 del nou campió estatal, Miguel Guzmán.