0 Shares 797 Views

Més de 80 mitjans de l’AMIC participen en la campanya “joActuo amb responsabilitat” i “joemquedoacasa”

3 d'abril de 2020
797 Views

La campanya impulsada per l’AMIC té dos tipus de continguts #joActuo amb responsabilitat–covid-19 i #joemquedoacasa-Activitats i diversos baners que informen sobre la pandèmia i activitats per fer a casa.

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), davant les informacions de les autoritats sanitàries i els experts que deien que venien uns dies complicats per l’evolució de la pandèmia arreu del nostre territori, la setmana passada va decidir que, a banda de donar suport a les accions de les nostres Institucions adreçades a la ciutadania, com a col·lectiu d’editores i editors de mitjans d’informació, havia d’assumir la responsabilitat social que li pertocava. Per aquest motiu, ha impulsat una campanya per contribuir a informar de la millor manera possible a la ciutadania a través dels mitjans de l’associació.
La campanya es composa, per una banda, de dos tipus de continguts: #joActuo amb responsabilitat–covid-19, amb informació vinculada a la pandèmia i #joemquedoacasa-Activitats, amb informació d’activitats per passar millor el confinament, com recomanacions de què puc fer, entreteniment, acompanyament, motivadores… i, per una altra, de baners i anuncis que s’actualitzen en funció de les urgències que es transmeten des dels serveis bàsics, institucions i ciutadania.
Aquesta iniciativa està tenint una gran acceptació per part dels associats, perquè en només els tres primers dies ha estat publicada per més de 80 mitjans de l’AMIC.

El Montpeità col·labora en aquesta acció, amb la inserció gratuïta a la nostra versió digital, de la publicitat de les campanyes promogudes per l’AMIC entre els seus associats, amb motiu d’aquesta pandèmia d’abast mundial, i amb la finalitat de promoure una acció conjunta per ajudar a fer front al Covid-19.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
29 views
29 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
27 views
27 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
41 views
41 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com