0 Shares 731 Views

Més de 80 mitjans de l’AMIC participen en la campanya “joActuo amb responsabilitat” i “joemquedoacasa”

3 d'abril de 2020
731 Views

La campanya impulsada per l’AMIC té dos tipus de continguts #joActuo amb responsabilitat–covid-19 i #joemquedoacasa-Activitats i diversos baners que informen sobre la pandèmia i activitats per fer a casa.

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), davant les informacions de les autoritats sanitàries i els experts que deien que venien uns dies complicats per l’evolució de la pandèmia arreu del nostre territori, la setmana passada va decidir que, a banda de donar suport a les accions de les nostres Institucions adreçades a la ciutadania, com a col·lectiu d’editores i editors de mitjans d’informació, havia d’assumir la responsabilitat social que li pertocava. Per aquest motiu, ha impulsat una campanya per contribuir a informar de la millor manera possible a la ciutadania a través dels mitjans de l’associació.
La campanya es composa, per una banda, de dos tipus de continguts: #joActuo amb responsabilitat–covid-19, amb informació vinculada a la pandèmia i #joemquedoacasa-Activitats, amb informació d’activitats per passar millor el confinament, com recomanacions de què puc fer, entreteniment, acompanyament, motivadores… i, per una altra, de baners i anuncis que s’actualitzen en funció de les urgències que es transmeten des dels serveis bàsics, institucions i ciutadania.
Aquesta iniciativa està tenint una gran acceptació per part dels associats, perquè en només els tres primers dies ha estat publicada per més de 80 mitjans de l’AMIC.

El Montpeità col·labora en aquesta acció, amb la inserció gratuïta a la nostra versió digital, de la publicitat de les campanyes promogudes per l’AMIC entre els seus associats, amb motiu d’aquesta pandèmia d’abast mundial, i amb la finalitat de promoure una acció conjunta per ajudar a fer front al Covid-19.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com