0 Shares 517 Views

Mercè Casals i Martinez a la candidatura de JxCAT

8 de novembre de 2019
517 Views

Aquest diumenge, 10 de novembre, se celebren eleccions a Corts Generals espanyoles. La santfruitosenca Mercè Casals i Martínez es presenta per Junts per Catalunya-Junts per diputada al Congrés, a la llista que encapçala Laura Borràs i Castanyer.
Per què es presenta novament en una llista?
A l’haver passat tant poc temps des de les passades eleccions del mes d’abril hem intentat mantenir la mateixa llista. Hi ha però una gran diferència i és que en els comicis del passat mes d’abril el nostre candidat era en Jordi Sánchez i ara també ho havia de ser, però entremig hi ha hagut una condemna injusta com cap altre, per això en Jordi Sánchez ja no pot encapçalar la nostra llista. Ara el número u és ocupat per la Laura Borràs i jo que anava en el lloc 14è. ara vaig al 13è.
Ocupa la tretzena posició. És difícil que vostè pugui anar a Madrid, però si arribés aquesta oportunitat, què hi aportaria com a representant de la Catalunya Central?
Doncs totes les reclamacions que fa anys i anys s’estan demanant. La Catalunya Central té un dèficit històric en inversions estatals, principalment en infraestructures, com el servei ferroviari. És totalment injust que Catalunya aporti a les arques estatals molt més diners dels que rep. Pensi que, actualment, el percentatge de compliment pressupostari per part del govern espanyol en relació a les infraestructures de Catalunya està al voltant de només un 10%, quan a altres punts d’Espanya supera en escreix el 100%. I a la Catalunya Central aquesta diferència és encara molt més gran i per tant molt més injusta. Necessitem fer sentir la nostra veu a Madrid, que tots els catalans i catalanes tinguin algú que els representi i els defensi.
Per què s’ha de votar la candidatura de JxCAT?
Perquè és la llista que representa de forma més coherent l’esperit de l’u d’octubre. És la llista de la unitat dins la diversitat, la del President legítim Carles Puigdemont i està formada per gent molt diversa, per persones que en una altra situació no estarien en una llista política, però que ara creuen que és del tot imprescindible agafar aquest compromís i treballar colze a colze, sense mirar-nos de refiló. A la nostra llista hi ha persones amb pensaments i ideologies polítiques diverses, o que potser tenen un model de país que no és exactament el mateix, com per exemple en Roger Español, la Marina Geli o el Jaume Alonso Cuevillas, però totes tenim un objectiu en comú que és seguir treballant incansablement per aconseguir la independència. Junts per Catalunya és exactament el que diu el seu nom: estem junts i treballem junts per Catalunya.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
193 views
193 views
Editorial 1678
473 views
473 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
438 views
438 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com