Medalles per Jan i Biel Díaz, i Martí Serra a la Lliga de Clubs

Jaume Grandia
Lectura de 1 min

Es va celebrar a l’estadi Vallermoso de Madrid, la segona jornada de la lliga estatal de clubs de la primera divisió masculina, en la que el Club Avinent Manresa no va obtenir una bona puntuació total, i el dia 26 de maig, en la jornada final, hauran de lluitar per salvar la categoria.
Els atletes santfruitosencs que hi participaren i van aportar molts punts a l’equip manresà, foren:
Martí Serra Prat fou primer i medalla d’or al salt de perxa, amb 5,20 m.
Jan Díaz Basullas, primer i medalla d’or, en la prova de llargada, amb un salt de 7,32 m i tercer i medalla de bronze en la cursa dels 110 m tanques amb 15:14.
Biel Díaz Basullas, segon i medalla d’argent en la cursa dels 110 m tanques amb 15:10.
Pau Santanach Pintó fou setè en el llançament de Pes i vuitè en el de Disc.
Al polideportivo Landako de Durango, es va disputar la segona jornada de la Divisió d’Honor femenina, l’atleta santfruitosenca de l’Avinent, Mar Santanach Pintó, va aconseguir un bon resultat sent quarta a la prova de Martell (4 kg) amb un tir de 46,51 m.