0 Shares 579 Views

Martí Serra campió en perxa i Mar Santanach sisena en pes, en els campionat de Catalunya Sub-18

3 de març de 2022
579 Views
Per: Jaume Grandia

El passat dissabte 19 de febrer, se celebrà la 37a edició del Campionat de Catalunya Sub18 en Pista Coberta a Sabadell. Prop de quatre centenars d’atletes catalans participaren en aquest autonòmic, que va donar el títol a Martí Serra Prat en perxa i la sisena posició a Mar Santanach Pintó en Pes.
Martí Serra va fer bons els pronòstics aconseguint el títol en Perxa, superant en el primer intent, els 4m, 4,20m, 4,40m, 4,50m i finalment el 4,60m, que li donaven el primer lloc. Va intentar superar el seu millor registre, amb el llistó a 4,91m, sense aconseguir-ho.
Mar Santanach va tenir una bona actuació en el Pes (3 Kg) amb un millor tir de 10,87 m. que li donava la sisena posició.
També es va celebrar un control absolut en pista coberta, amb la participació de l’atleta santfruitosenc Pau Santanach Pintó, que en la prova de Pes (7,26 Kg) realitzava un llançament de 10,30 mts., que era el sisè millor registre.