0 Shares 89 Views

Martí Serra campió d’Espanya SUB-18 en salt de perxa

30 de juny de 2022
89 Views

L’atleta santfruitosenc Martí Serra Prat, de l’Avinent Manresa, es va penjar la medalla d’or en la prova de salt de perxa en el Campionat d’Espanya de categoria sub-18, a l’aire lliure,  que es celebrà a localitat gaditana de Jerez de la Frontera.

Martí Serra batia la seva millor marca personal en cinc centímetres, superant els 4.90 al tercer intent. Els 4,85 que havia aconseguit a finals de maig, a l’estadi del Congost, era la millor marca espanyola d’aquesta temporada.

Els 4,80 mts. que Marti Serra havia saltat durant la competició, ja el feien campió. Perquè Asier Añorga (Reial Societat) era medalla de plata amb 4.75, mentre que Fabio Marco (Saragossa) era tercer amb 4.65. Després de passar l’alçada de 4.80 al primer intent, Martí Serra  volgué batre la seva plusmarca, i sortia vencedor del repte, al saltar, al tercer intent els 4,90.

Martí Serra participarà al Campionat d’Europa sub-18 d’atletisme, que es celebrarà a Jerusalem, -Israel-, del 4 al 7 de juliol. Actualment els 4,90 mts de Martí Serra és la vuitena marca europea de la categoria.

Foto: RFEA

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com