Maridatge d’arrossos
El proper dijous 20 de febrer a les 20.00h tindrà lloc a la sala Nexe la tercera edició del sopar d’arrossos on 4 cuiners de renom ens deleitaran amb els seus plats amb l’ingredient principal l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre.
Enguany l’esdeveniment estarà dirigit per Josep Pelegrí, sommelier i professor de l’Escola Joviat.
Els xefs que hi participaran seran els següents:
JORDI LLOBET, de l’Escola Lleure amb el seu Arròs Caldós.
JORDI SERVALLS, del restaurant l’Esquirol de Sant Llorenç de Morunys amb el seu arròs Emmascarat.
MARC MORRAL, professor de l’escola Joviat i guanyador del programa Joc de Cartes com a Millor Escola d’Hosteleria de Catalunya i que junt amb el Paolo, que ens ha col·laborat en altres edicions, ens portaran el seu arròs de Melós.
JOSEBA CRUZ, de Le Clandestine amb el seu arròs del Pastor
Els vins que maridaran els arrossos seran tots DO Pla de Bages: el Nuat d’Abadal, l’Arnau Oller d’Oller del Mas, el PDA de Solergibert i l’Entrebosc Negre.
El sopar té un preu de 55€ i els tiquets només es poden comprar anticipadament al Nou Celler.
Si us agrada l’arròs, no us ho podeu perdre!
Per a més informació, podeu contactar directament a nouceller@gmail.com
Més articles de la categoria

Un conte màgic il·lumina les Festes de Nadal: Uns follets protagonitzen l’encesa nadalenca a la Plaça de l’Església
Redacció - 6 de desembre de 2023
Arriba Nadal i ja tenim el Tió de les entitats a la plaça
Col.lectiu Música per la Llibertat - 6 de desembre de 2023
La Pinya, l’equip de producció audiovisual inclusiu d’AMPANS, premiada al Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona
Comunicació Ampans - 5 de desembre de 2023