0 Shares 260 Views

Maridatge d’arrossos

12 febrer, 2020
260 Views

El proper dijous 20 de febrer a les 20.00h tindrà lloc a la sala Nexe la tercera edició del sopar d’arrossos on 4 cuiners de renom ens deleitaran amb els seus plats amb l’ingredient principal l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre.
Enguany l’esdeveniment estarà dirigit per Josep Pelegrí, sommelier i professor de l’Escola Joviat.
Els xefs que hi participaran seran els següents:
JORDI LLOBET, de l’Escola Lleure amb el seu Arròs Caldós.
JORDI SERVALLS, del restaurant l’Esquirol de Sant Llorenç de Morunys amb el seu arròs Emmascarat.
MARC MORRAL, professor de l’escola Joviat i guanyador del programa Joc de Cartes com a Millor Escola d’Hosteleria de Catalunya i que junt amb el Paolo, que ens ha col·laborat en altres edicions, ens portaran el seu arròs de Melós.
JOSEBA CRUZ, de Le Clandestine amb el seu arròs del Pastor
Els vins que maridaran els arrossos seran tots DO Pla de Bages: el Nuat d’Abadal, l’Arnau Oller d’Oller del Mas, el PDA de Solergibert i l’Entrebosc Negre.
El sopar té un preu de 55€ i els tiquets només es poden comprar anticipadament al Nou Celler.
Si us agrada l’arròs, no us ho podeu perdre!
Per a més informació, podeu contactar directament a nouceller@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Històries que fan mal (3)
39 views
39 views

Històries que fan mal (3)

Redacció - 27 gener, 2021
Foto record. Festa Major d’Hivern 2001
700 views
700 views
Què tal el confinament ?
38 views
38 views

Què tal el confinament ?

Redacció - 27 gener, 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com