0 Shares 493 Views

Maridatge d’arrossos

12 de febrer de 2020
493 Views

El proper dijous 20 de febrer a les 20.00h tindrà lloc a la sala Nexe la tercera edició del sopar d’arrossos on 4 cuiners de renom ens deleitaran amb els seus plats amb l’ingredient principal l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre.
Enguany l’esdeveniment estarà dirigit per Josep Pelegrí, sommelier i professor de l’Escola Joviat.
Els xefs que hi participaran seran els següents:
JORDI LLOBET, de l’Escola Lleure amb el seu Arròs Caldós.
JORDI SERVALLS, del restaurant l’Esquirol de Sant Llorenç de Morunys amb el seu arròs Emmascarat.
MARC MORRAL, professor de l’escola Joviat i guanyador del programa Joc de Cartes com a Millor Escola d’Hosteleria de Catalunya i que junt amb el Paolo, que ens ha col·laborat en altres edicions, ens portaran el seu arròs de Melós.
JOSEBA CRUZ, de Le Clandestine amb el seu arròs del Pastor
Els vins que maridaran els arrossos seran tots DO Pla de Bages: el Nuat d’Abadal, l’Arnau Oller d’Oller del Mas, el PDA de Solergibert i l’Entrebosc Negre.
El sopar té un preu de 55€ i els tiquets només es poden comprar anticipadament al Nou Celler.
Si us agrada l’arròs, no us ho podeu perdre!
Per a més informació, podeu contactar directament a nouceller@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

25 anys fent marxes
38 views
38 views

25 anys fent marxes

Joan Pusó - 5 de febrer de 2023
Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A
41 views
41 views

Nota del consell parroquial: Diumenge 5 de febrer de 2023 V diumenge durant l’any / Cicle A

Consell de la Paròquia de Sant Fruitós de Bages - 4 de febrer de 2023
Presentació dels 7 fruitons
50 views
50 views

Presentació dels 7 fruitons

Redacció - 4 de febrer de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com