0 Shares 660 Views

Maridatge d’arrossos

12 de febrer de 2020
660 Views

El proper dijous 20 de febrer a les 20.00h tindrà lloc a la sala Nexe la tercera edició del sopar d’arrossos on 4 cuiners de renom ens deleitaran amb els seus plats amb l’ingredient principal l’arròs Illa de Riu, del Delta de l’Ebre.
Enguany l’esdeveniment estarà dirigit per Josep Pelegrí, sommelier i professor de l’Escola Joviat.
Els xefs que hi participaran seran els següents:
JORDI LLOBET, de l’Escola Lleure amb el seu Arròs Caldós.
JORDI SERVALLS, del restaurant l’Esquirol de Sant Llorenç de Morunys amb el seu arròs Emmascarat.
MARC MORRAL, professor de l’escola Joviat i guanyador del programa Joc de Cartes com a Millor Escola d’Hosteleria de Catalunya i que junt amb el Paolo, que ens ha col·laborat en altres edicions, ens portaran el seu arròs de Melós.
JOSEBA CRUZ, de Le Clandestine amb el seu arròs del Pastor
Els vins que maridaran els arrossos seran tots DO Pla de Bages: el Nuat d’Abadal, l’Arnau Oller d’Oller del Mas, el PDA de Solergibert i l’Entrebosc Negre.
El sopar té un preu de 55€ i els tiquets només es poden comprar anticipadament al Nou Celler.
Si us agrada l’arròs, no us ho podeu perdre!
Per a més informació, podeu contactar directament a nouceller@gmail.com

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com