0 Shares 326 Views

Marc Lupón Subcampió del Master de Menors i 2n classificat del ranking català

24 de desembre de 2022
326 Views

El passat cap de setmana es va celebrar al Pàdel Indoor DIR Sant Cugat el Màster de Menors on sols hi participen els 16 millors del rànquing català en cada categoria.

El Marc Lupón i el seu company Hector Pino, van guanyar les dues eliminatòries prèvies a la final amb dos resultats iguals, 6-1/6-3.

La final va ser molt disputada tot i el resultat de 6-3/6-2, ja que varen tenir possibilitats de trencarel servei dels contrincants en diverses ocasions, i sense èxit.

Amb aquest últim campionat, el Marc Lupón acaba 2n al rànquing català en categoria cadet del 2022, l’any vinent jugarà a la seva nova categoria i última de menors, juniors.

El Marc Lupón també juga la Lliga SummaPadel by Guinotprunera amb l’Indoor Padel 7 de Santpedor a 2a Categoria i es varen proclamar Campions de la lliga 2022 amb una participació de més de 50 clubs de la provincia de Barcelona.