0 Shares 528 Views

Marc Lupón i Òscar Ramos, Campions de la Lliga i del Màster Summapadel

4 de desembre de 2023
528 Views

Els destacats jugadors santfruitosencs, Marc Lupón i Òscar Ramos, van conquerir els títols de campions tant a la Lliga com al Màster Summapadel, demostrant la seva habilitat i determinació a les pistes de pàdel.
La competició es va dur a terme el passat cap de setmana a les pistes de l’Espadel d’Esparreguera, on es van desenvolupar les semifinals i finals del prestigiós Màster de lliga de pàdel per equips SUMMAPADEL. El duo santfruitosenc, que forma part dels 25 jugadors de l’equip Indoor Pàdel 7 de Santpedor, van emergir-se com a campions indiscutibles de la segona categoria.
La jornada de dissabte va presenciar les emocionants semifinals, on l’Indoor Pàdel 7, amb la participació destacada de Marc Lupón, va conquerir una victòria crucial de 2-1 contra l’equip rival de Vilanova del Vallès, Vip Pàdel.
L’esperada final es va celebrar el diumenge, amb els dos equips més poderosos de la lliga enfrontant-se. Els dos santfruitosencs van jugar un paper fonamental en aquesta confrontació, ajudant l’Indoor Pàdel 7 a derrotar els FdP de Sallent amb un marcador final de 2-1.
Aquest triomf no només va assegurar la victòria en el Màster de lliga de pàdel, sinó que també va significar la revalidació dels títols de la lliga i el màster guanyats ja l’any 2022.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

La psicomotricitat a la Llar d’Infants
119 views
119 views

La psicomotricitat a la Llar d’Infants

Llar d'Infants Les Oliveres - 28 de febrer de 2024
Rua del carnestoltes de l’Institut Gerbert d’Aurillac
137 views
137 views
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com