0 Shares 335 Views

Març lila

13 de març de 2021
335 Views
Text i fotos: Redacció

 

La grisor del ciment de l’edifici de l’ajuntament, aquests dies s’ha vist animada amb el mural format pels dibuixos realitzats pels alumnes de les escoles Pla del Puig, Monsenyor Gibert, Paidos i l’institut Gerbert d’Aurillac.

Cada una de les peces del mural, correspon a una de les classes de cada un dels centres  que hi ha participat i observant-lo s’hi aprecia la gran implicació de tots i totes les seves alumnes.

Aquesta iniciativa, que ha estat un projecte conjunt que ha treballat el rol femení en l’esport sota el títol “Esport i Gènere”,  es va penjar el passat divendres dia 5, i hi romandrà exposada fins el dia 31 d’aquest mes de març.

També dins dels actes del Dia Internacional de la Dona. El dilluns dia 8, hi va haver una taula rodona virtual (pantalla plana en deia la moderadora) sobre “Dones i Esport”, on 9 dones significatives del món de l’esport relacionades amb Sant Fruitós van explicar la seva interessant experiència, i entre totes van pentinar tot un ventall d’aspectes que van des de la combinació d’esport i estudis, la diferència de tracte entre gèneres sobretot en les màximes categories fins com han viscut esport i embaràs.

Una iniciativa molt aplaudida pels que vam seguir l’esdeveniment des de casa i a través de les pantalles.

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Un matí de diumenge.
18 views
18 views

Un matí de diumenge.

Redacció - 17 d'octubre de 2021
Les tres pedres
17 views
17 views

Les tres pedres

Redacció - 16 d'octubre de 2021
F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs
1012 views
1012 views

F.C. Fruitosenc. Secció 4 Tocs

Redacció - 16 d'octubre de 2021
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com