Mar Santanach, subcampiona de Catalunya Sub-16 en pes.

4 de juliol de 2021
430 Views

Per: Jaume Grandia –

El passat diumenge 27 de juny es va celebrar la Jornada Final del Campionat de Catalunya Sub-16 a l’Estadi Municipal Les Basses de Lleida.

L’atleta santfruitosenca Mar Santanach Pintó, a les files del C.A. Manresa, va aconseguir el subcampionat en la prova de llançament de Pes (3 kg), en realitzar un millor tir de 10,91 m

També el passat diumenge es va disputar la catorzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Màster a l’Estadi Municipal de Mataró.

El Pratenc AA es va proclamar campió en la categoria masculina imposant-se al CA Nou Barris, anterior campió, que ha estat segon, i al Barcelona At, tercer.

El Club Avinent Manresa ocupà la cinquena posició. Els atletes santfruitosencs David Diaz Llados i Salvador Amella Lopez van aportar un bon grapat de punts a l’equip manresà. En aquest campionat es suma per cada atleta segon el lloc classificat i l’edat. El màxim son onze punts.

David Diaz aconseguí onze punts a la cursa dels 200 m. i 9 punts a la dels 100 m.

Salvador Amella aconseguí 8 punts en el salt d’alçada.