0 Shares 507 Views

Mar Santanach quarta en martell campionat d’Espanya i Pau Santanach quart en pes campionat de Catalunya

27 de febrer de 2021
507 Views
Text: R.G.D.

Es va celebrar a les pistes de Castelló de la Plana, el Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs –menors-, que va comptar amb la participació de l’atleta santfruitosenca Mar Santanach Pintó, a les files del C.A. Manresa, que va tenir una brillant actuació, a la prova de Martell, classificant-se en quarta posició, amb un millor tir de 43,68 mts., superant en seu millor registre que era de 41,46 mts.
També el seu germà Pau, va tenir una bona participació en el Campionat de Catalunya Sub-20 en pista coberta, que va tenir lloc al Palau Sant Jordi de Barcelona. A la prova de Pes (6 kgs.) va realitzar un millor llançament de 10,95 mts, que li va donar el quart lloc.
També en el Palau Sant Jordi es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs Màster en pista coberta, en la que el Club Avinent Manresa masculí va ocupar la cinquena posició. Van contribuir a aquesta classificació els atletes santfruitosencs David Diaz Llados i Salvador Amella López.
David Diaz fou segon en els 60 mts lliures, amb un temps de 7:91, mentre que en el relleu 4X200 eren primers. Salvador Amella era segon en els 60 mts tanques i quart en alçada (1er. dels M-50) amb un salt d’1,58 mts.
Es van realitzar controls en pista coberta, en Màster l’atleta Montse Prat Grau, a la prova de perxa, va superar el llistó a 2,70 mts. També en control absolut pista coberta, Jan Diaz Basullas fou tercer en els 60 mts, amb un temps de 7:27.