0 Shares 1942 Views

Mantes grogues

16 de novembre de 2018
1942 Views

Des del col·lectiu de “Música per la Llibertat” de Sant Fruitós, que cada dia es troba a les 9 del vespre davant de l’ajuntament (sota el cobert de la Màquina de Batre, si plou) per tocar i cantar el Cant dels Ocells per reivindicar l’alliberament dels presos i les preses polítiques i el retorn dels exiliats i les exiliades, hem engegat una campanya de recollida de quadres confeccionats en llana de qualsevol tonalitat de color groc de mitja o ganxet, per tal de confeccionar unes mantes que seran entregades al presos polítics catalans.

Fa un parell de setmanes que la iniciativa està en marxa, de fet s’han fet ja dues trobades al Nexe, i aquest divendres a les 4 de la tarda es farà la tercera, per a aquelles persones que necessiten un cop de mà en la confecció dels quadres de llana.

Els voluntaris i voluntàries que vulguin adherir-se a posar els seus punts de llana en aquesta nova iniciativa sorgida al nostre municipi, poden acostar-se cada dia a les portes de l’ajuntament durant el Cant dels Ocells. Cadascú pot fer tants quadres com vulgui i només cal que es compleixin aquestes dues condicions: que siguin de llana de color groc i que les mesures siguin de 20×20 centímetres (per fer més fàcil el posterior muntatge) amb la mostra que es vulgui.

Si no teniu temps o simplement fer mitja o ganxet no us agrada, podeu col·laborar portant cabdells de llana groga.

Per fer les 9 mantes, adreçades als presos polítics: Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, Oriol Junqueras, Raúl Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull (empresonats a Lledoners) i a les preses empresonades a Puig de les Basses i Mas d’Enric, Dolors Bassa i Carme Forcadell, caldran 693 quadres. A finals de novembre es començaran a cosir els quadres entre ells per tal de confeccionar les mantes. En el moment de tancar aquestes línies ja es disposen de més de 200 quadres grocs.

Música per la Llibertat de Sant Fruitós de Bages

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
37 views
37 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
31 views
31 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
40 views
40 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
46 views
46 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com