0 Shares 375 Views

MANIFEST PER LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2021. Regidors del Grup Municipal Gent fent Poble

10 de setembre de 2021
375 Views
Per: Regidors Gent fent Poble

La situació que estem vivint és estranya, insòlita i en alguns moments desoladora, però per motiu de la pandèmia de la Covid-19 no hem de deixar de banda aquelles reivindicacions que hem defensat durant anys. La forma de fer-ho i els tempos per dur-ho a terme s’han d’adaptar a les limitacions de la crisi sanitària i als formats que això ha generat, però ningú ens pot fer renunciar a les nostres conviccions i posicionaments. Siguin els que siguin.

Aquesta darrera dècada de forma més intensa que mai i amb una clara expressió ciutadana al carrer, s’ha pogut sentir la veu majoritària del poble català envers el procés d’independència i sobretot hem pogut coincidir de forma molt majoritària en un aspecte: el dret a decidir.

Als governants catalans al nostre parlament i als de Madrid, i als dirigents de l’Estat espanyol els demanem sobretot que dialoguin sense embuts, de forma clara i sincera, i escenifiquin sobre la taula de diàleg les verdaderes reivindicacions, sense trampes i sense desviar l’atenció real que ens ha portat precisament a aquesta taula de diàleg.

Si hem d’anar tots junts, ho farem, perquè units és com s’avança, però tenint clar d’on venim: amb sentències molt dures per defensar unes idees i amb exiliats per dir el què pensen. Cal permetre parlar de tot i entomar la veu del poble sabent cap on anem: a trobar un punt de coincidència que permeti demanar als ciutadans, de forma democràtica i pacífica, la seva opinió.

Els 6 regidors de Gent fent Poble a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, intentant recollir les diferències que caracteritzen la pluralitat de la nostra societat, tenim clara una reivindicació que volem traslladar als nostres polítics a Barcelona, a Madrid i a Brussel·les: dialogueu i resoleu com voleu fer-ho per escoltar al poble i sobretot dialogueu per tal que sigui el poble qui decideixi el seu futur.

La situació és complicada, però el futur no té perquè ser pitjor.

VISCA SANT FRUITÓS DE BAGES I VISCA CATALUNYA !!!

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com