0 Shares 1119 Views

Malestar a la parròquia per l’anunciat canvi de mossèn

30 de juliol de 2017
1119 Views

El passat 14 de juliol es van fer públics els últims nomenaments oficials que ha assignat el Bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova i Casanova, els quals ens afecten directament. El nostre mossèn Joan de Déu ha estat nomenat rector de les parròquies de Sant Vicenç de Castellet, Santa Magdalena del Pont de Vilomara i Santa Maria de Rocafort.
Tenint en compte la delicada situació de la nostra Parròquia en el moment de la seva arribada i la bona tasca que mossèn Joan de Déu ha dut a terme durant aquest curt període, molts fidels i santfruitosencs han cregut necessari expressar les seves inquietuds davant d’aquest fet.

És per això que el passat diumenge 23 de juliol, una cinquantena de feligresos es van desplaçar a la parròquia veïna de Santpedor, per tal de poder parlar directament amb el senyor Bisbe (ja que aquest dia impartia el sagrament de la confirmació), davant la impossibilitat de poder ser rebuts a la seu episcopal de Vic.

Després de la celebració, el senyor Bisbe va escoltar les peticions dels santfruitosencs i se li va fer entrega d’una carta de part del senyor alcalde Joan Carles Batanés.

El bisbe Romà va explicar que el canvi de destinació del Mossèn es deu a la dificultat de nomenar rectors a cada una de les Parròquies davant la falta de vocacions sacerdotals des de fa més de cinquanta anys. Va demanar que s’entenguessin les seves decisions i els va dir que la determinació estava presa i no hi hauria marxa enrere.

Aquests arguments no van convèncer als fidels assistents, els quals no es van sentir compresos.
Josep Torradas

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com