0 Shares 248 Views

Màgia per a tothom al Casal Cultural amb el Mag Magoo

18 de novembre de 2022
248 Views

Màgia per a tothom al Casal Cultural amb el Mag Magoo.

El proper diumenge, a les sis de la tarda al Casal Cultural, XARXA D’ESPECTACLES INFANTILS I JUVENILS presentarà el Mag Magoo amb el seu espectacle “L’Inventor d’Il·lusions”.

En Magoo és un Mag que ha participat en els millors Festivals Internacionals de Màgia de tot el món i ha rebut molts premis internacionals, Gran Premi Nacional de Màgia, Premi Mundial de Màgia Còmica i molts més.

Aquest incansable mag dedica part del seu temps als espectacles infantils, amb una inclinació a barrejar l’espectacle i els elements pedagògics de la màgia. Enric Magoo combina els jocs de mans amb un col·loqui constant amb els infants, ensenyant-los que la màgia és un mitjà de comunicació i expressió fascinant i atractiu per ell mateix.

No t’has preguntat mai qui s’inventa els jocs de mans? Qui els fabrica? Qui decideix si es poden fer en públic? Quants tipus de trucs hi ha? Com es classifiquen?

Si vols saber les respostes a totes les preguntes màgiques que sempre t’has fet, no et pots perdre la visita guiada al taller laboratori de l’increïble Professor Gargot. Amb ell t’endinsaràs en el món dels invents i els efectes especials, coneixeràs les bambolines de l’il·lusionisme.

Ah! I també gaudiràs d’un fantàstic espectacle màgic de la mà del “GrandMack,” que és l’encarregat de comprovar si funcionen els jocs acabats de fabricar.

Podeu treure les entrades per avançat a la web de l’Ajuntament: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentsantfruitos.

Xarxa d’espectacles Infantils i Juvenils de Sant Fruitós

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1620
25 views
25 views

Editorial 1620

Brogit Difonem Cultura - 2 de desembre de 2022
La Biblioteca: Els clubs de desembre
30 views
30 views

La Biblioteca: Els clubs de desembre

Biblioteca de Sant Fruitós de Bages - 1 de desembre de 2022
Les cròniques d’en Gregori Partagàs
39 views
39 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs

Galdric Sala - 1 de desembre de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com