0 Shares 640 Views

Macsa ID, guardonada amb el Premi “Internacionalización” El Suplemento

8 de maig de 2019
640 Views

Macsa ID va ser guardonada divendres passat, 26 d’abril, com la empresa amb més internacionalització del territori espanyol. Jordi Piñot, CEO de l’empresa de marcatge i codificació situada al polígon de Santa Anna a Sant Fruitós de Bages, va recollir el premi en la vuitena gala dels Premios Nacionales El Suplemento a l’hotel The Westin Palace de Madrid.

Amb els seus orígens en la companyia Framun, amb més de 100 anys d’història, Macsa ID és un fabricant espanyol de solucions per a codificació i traçabilitat. Està considerada una de les cinc empreses més importants del món en làser, tecnologies per a codificar i marcar amb més potencial i més sostenible.

Durant els últims anys s’ha posicionat en el mercat internacional com a líder en tecnologia en aquest sector gràcies a la seva aposta per la investigació, a la qual destina el 10% de la facturació i que ha permès a Macsa ID registrar més de 30 patents internacionals i ser responsable de molts avenços en aquesta indústria.

Macsa ID posseeix la seva seu i centre de producció a Sant Fruitós de Bages i des d’allà expandeix el seu abast fins a les seves filials a la Xina, Regne Unit, Portugal i Malàisia i, a més, compta amb una extensa xarxa de distribuïdors en més de 80 països.
A més, l’empresa ha aconseguit un acord que reforça, encara més, la seva internacionalització: Macsa ID i la companyia índia Forbes han signat una aliança ”ventureal 50%” que permetrà a Macsa produir i comercialitzar els seus equips làser per a codificació i marcatge a l’Índia. La possibilitat de produir-los localment els donarà un clar avantatge competitiu, ja que passa a ser l’única companyia del país amb capacitat per produir equips làser de tan elevat nivell tecnològic.

“Entrem en el gran mercat indi de la mà d’una companyia local de la mida de Forbes, el que suposa una oportunitat de creixement extraordinària. És un acord doblement satisfactori ja que vam sumar forces d’innovació amb un referent a nivell mundial en el sector industrial “, comenta Jordi Piñot, president i CEO de Macsa ID.

Redacció

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com