0 Shares 444 Views

Lots de Nadal i factures

10 de març de 2021
444 Views
Text: Redacció Foto: Arxiu AjSFB

El Montpeità té com a norma acceptar com a màxim la rèplica a un escrit i no publicar la contrarèplica ja que no volem que una notícia es transformi en un partit de tenis. Si el tema és interessant, com a màxim el que Montpeità en ferà una notícia preguntant a les dues parts.
Anem-nos-en dos mesos i mig enrera. L’Ajuntament confecciona els lots de Nadal amb productes comprats al comerç local. Segons Gent fent Poble (Montpeità núm. 1533 del 29 de gener) la data de les dues primeres factures era del 10 de desembre i l’última del 29 d’aquell mateix mes i que passats 50 dies, encara no s’havien pagat. De fet van pagar-se totes les factures de desembre el 28 de gener amb una mitjana de 46,2 dies des de la data de factura.
En el número de la setmana següent va fer un escrit Cristina Múrcia, com a regidora responsable de RRHH en la que replicava la nota de GfP dient que no hi havia hagut cap dels comerciants que hagués trigat més de 50 dies a cobrar.
MONTPEITÀ ha demanat a l’Ajuntament aclaració amb dates sobre aquestes factures i el seu pagament. Ens ha fet arribar la relació de factures amb la data en que es van presentar (data de Registre d’entrada a l’Ajuntament). La primera en presentar-se va ser el 14 de desembre, i l’última el 13 de gener; 8 es van presentar el desembre i quatre el gener. Totes es van pagar el 28 de gener, excepte dues, del gener, que es van pagar el 16 de febrer. La mitjana del pagament ha sigut de 29,7 dies naturals o bé 19,3 dies hàbils des de la data de presentació de les factures.
Amb aquesta informació, el MONTPEITÀ dóna per tancat el tema.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com