0 Shares 543 Views

Lliurament Premis 29a Edició contes Montpetit

3 d'agost de 2018
543 Views

M. 1426

La publicació al setmanari Montpeità dels contes finalistes del 29è certamen literari Montpetit, esdevé la culminació literària dels escriptors i escriptores participants, i és una part important del premi del concurs.
M’agradaria felicitar i agrair especialment als participants – els petits escriptor i escriptores-, que enguany s’han presentat al concurs, a tot el professorat i a les seves respectives escoles, per fer realitat el certamen edició darrera edició. I ja anem cap als als 30 anys!
Per la regidoria de cultura és una satisfacció plena i ja us avanço que l’any que ve la farem grossa: perquè hem de celebrar els 30 anys del Montpetit.
És molt meritori que un concurs d’escriptura infantil hagi arribat a aquest número d’edicions, i per tant és molt meritòria la feina que hi ha al darrera. Cal doncs, agrair l’esforç i dedicació de les persones que l’han fet realitat, des de l’equip de la Biblioteca encapçalat per la direcció a les escoles, al setmanari Montpeità, al jurat i als infants: a tothom moltes gràcies! Sense vosaltres no hagués estat possible continuar any darrera any amb el concurs de contes Montpetit, tots aquests anys.
El concurs ha evolucionat i ha d’evolucionar de forma natural, s’han fet alguns canvis ja: en el format, en la presentació, en el dia de la celebració, etc. En part per aquest motiu, crec que ha mantingut la continuïtat en el temps: sabent adaptar-se. Així doncs, per l’edició número 30 es realitzaran alguns ajustos en les bases del concurs per tal de fer-lo encara més participatiu i equitatiu.
Tota una vida amb el certamen literari de contes Montpetit. Endavant i que duri!
Xavier Racero

Guanyadors Categoria A
(9-10 anys)
Biel Guardiola Sucarrats
“El Bobby28B”
Aina Rosas Soria
“El nen de l’avi”
Mireia Ruiz Pérez
“El fantàstic món dels esports”
Guanyadors Categoria B
(11-12 anys)
Ona Amérigo Sánchez
“Mimi i la seva nova cama!”
Eduard Morales Vargas
“L’armari màgic”
Izan Molina Plaza
“Un món per un forat”

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
59 views
59 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
75 views
75 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com