0 Shares 727 Views

Lliurament del 7è Premi Riudor al Comitè Internacional Olimpic

15 de gener de 2019
727 Views

El setè Premi Riudor als Valors en l’Esport que atorga la SF Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages es lliurarà el pròxim 18 de Gener al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós a l’acte que començarà a les 8 del vespre.

El premiat en aquesta ocasió ha estat el Comitè Internacional Olímpic que estarà representat per un bagenc il·lustre com ho és el seu Director General Adjunt, Pere Miró.
Els Premis Riudor distingeixen els esportistes, entitats i organitzacions que vetllen pels valors en el món de l’esport més enllà de la pròpia competició i el seus resultats. La solidaritat, el respecte als rivals, el companyerisme, la dimensió social de la pràctica esportiva i molts altres valors lligats al mon de l’esport han estat i són els paràmetres pels quals s’ha regit al llarg de la seva trajectòria la SF Escola de Futbol de Sant Fruitós de Bages que sempre ha tingut com a prioritat, formar persones mitjançant la pràctica del futbol. Aquests mateixos valors, són els que, ara fa 7 anys, varen fer néixer aquests guardons.

Des de la seva creació al 1894, el CIO ha anat sempre més enllà de l’organització de les cites olímpiques i ha exercir de promotor i garant de tota una sèrie d’iniciatives en els terreny social i cultural entre altres. Coneguda és l’habitual treva olímpica que fa que al llarg de la celebració del jocs s’aturin els conflictes armats arreu, però l’acció del CIO no s’atura aquí i supera fronteres, fent servir l’esport com a element de cohesió i superació de qualsevol conflicte. Reunir sota una mateixa bandera les dues Corees als Jocs d’Hivern o donar espai a atletes que viuen en situació de refugiats respecte els seus països i competeixen sota la bandera olímpica, implica tenir una visió de l’esport, global i integradora des de tots els punts de vista.

I dins del CIO, a la comarca del Bages tenim la sort i l’honor de comptar amb algú que, des del propi CIO, treballa cada dia per promoure l’esport i els seus valors. Es tracta del Pere Miró, Director General Adjunt del Comitè Olímpic internacional.
El 18 de Gener a Sant Fruitós, la institució i un dels seus caps visibles més significatius rebran el reconeixement dels Premis Riudor.

SF Escola de Futbol

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1693
1703 views
1703 views

Editorial 1693

Redacció - 14 de juny de 2024
14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang
51 views
51 views

14 de juny: Dia Mundial de les Persones Donants de sang

Comunicació del Banc de Sang - 14 de juny de 2024
El racó del lector
81 views
81 views

El racó del lector

Redacció - 13 de juny de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com