0 Shares 389 Views

L’inici de la fi dels triangles.

23 de març de 2021
389 Views
Text: Dani Casas

La DGT farà obligatòria la llum d’emergència en els cotxes a partir del 2021 tot i que conviurà amb els triangles fins al 2026.

El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la nova mesura de senyalització, que no serà obligatòria fins al 2026, hi haurà un termini de cinc anys, fins a l’inici del 2026, per desfer-se del triangle i disposar de la nova senyalització lluminosa V-16.

Segons la portaveu del govern espanyol María Jesús Montero “L’objectiu és reduir la sinistralitat. Es reforma el sistema de senyalització del vehicle immobilitzat. Canviem els dos triangles per un dispositiu lluminós de color groc que s’ha de col·locar a la part més alta possible del vehicle”

Aquest nou dispositiu consisteix en una balisa lluminosa homologada que emet el centelleig d’una llum groga a raó de 0,8 – 2,2 Hz, ha de tenir un angle de visió de 360 graus en el pla horitzontal i 8 graus en el vertical, a més de comptar amb una base magnètica, ser resistent a l’aigua (IP-54) i que la seva bateria li proporcioni una durada mínima de 30 minuts al cap de 18 mesos (entre altres característiques com la possibilitat que l’aparell tingui la capacitat de comunicar la seva localització i d’activar la sol·licitud d’assistència quan entra en funcionament).

Amb aquesta nova implantació es preveuen evitar accidents com els atropellaments a l’hora d’anar a col·locar els triangles i alhora milloren la visibilitat del vehicle estacionat.
Per fer servir aquest nou dispositiu, només s’haurà de baixar la finestra i col·locar el dispositiu que amb la base magnètica quedarà fixat al sostre del vehicle i així fer visible a la distància qualsevol avaria o problema a la carretera on obligui a ocupar una part de la vorera.

El preu del nou dispositiu oscil·larà entre els 20-25€

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Eleccions al parlament de Catalunya
99 views
99 views

Eleccions al parlament de Catalunya

Redacció - 17 de maig de 2024
Editorial 1689
1393 views
1393 views

Editorial 1689

Redacció - 17 de maig de 2024
Secció FC Fruitosenc: Sense miracle
1237 views
1237 views

Secció FC Fruitosenc: Sense miracle

SFEscolaFutbol – FC Fruitosenc – - 16 de maig de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com