0 Shares 759 Views

L’Escola Paidos rep la certificació d’escola emocionalment intel·ligent

25 d'abril de 2018
759 Views

Després d’un treball de més de 5 anys implementant gradualment aquesta metodologia, Paidos rep el reconeixement per part de School Trainers (Universitat de Barcelona)

L’educació emocional és el procés educatiu que té com a objectiu el desenvolupament de competències emocionals. És un procés que s’inicia des de la primera infància i està present al llarg de tota la vida. La fonamentació teòrica de l’educació emocional no es limita a la intel·ligència emocional, sinó que pren en consideració altres referents com ara les aportacions de la neurociència, la tradició de les competències socials, l’autoestima, les investigacions sobre el benestar i la psicologia positiva, etc.

L’equip de mestres i professors de l’escola Paidos ha participat en formacions, tallers i xerrades que ha permès implementar aquesta metodologia i un esperit emocional a l’escola en tots els projectes i àmbits. Amb aquestes formacions el professorat ha adquirit: un millor coneixement de les emocions pròpies, identificar les emocions dels altres, desenvolupar l’habilitat de controlar les emocions i prevenir els efectes perjudicials de les emocions negatives. També els permet desenvolupar l’habilitat per generar emocions positives i d’automotivar-se en els treballs per projectes i sobretot transmetre als alumnes una actitud positiva davant la vida.

D’ençà que s’ha implementat aquesta metodologia, han augmentat les habilitats socials, les relacions interpersonals satisfactòries, han disminuït els pensaments autodestructius i l’índex de conflictivitat entre alumnes, i finalment, s’han detectat millores del rendiment acadèmic.

Tots els projectes de l’escola, Mia Victori Awards, Setmana de la Ciència, Jocs Florals, Castanyada, Carnestoltes, la Science Fair, apadrinament lector, treball cooperatiu, la Futur Classroom… porten incorporats en el seu dia a dia la intel·ligència emocional.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com