0 Shares 611 Views

L’escola Paidos referent en l’ús de les noves tecnologies a l’aula

1 de novembre de 2018
611 Views

L’escola Paidos ja és un referent en l’ús dels Chromebooks i per aquest motiu la setmana passada va rebre la visita de la responsable i del distribuïdor d’Acer a Portugal.
L’objectiu de la visita va ser organitzar una trobada, que tindrà lloc a Lisboa a finals de novembre, amb escoles de Portugal. En aquesta trobada l’escola Paidos exposarà la seva experiència en la utilització d’aquests dispositius com a eina de treball a l’aula i es gestionarà un acord de col·laboració entre l’escola de Sant Fruitós i les de Portugal. Els Chromebooks són ordinadors personals que utilitzen com a sistema operatiu el Chrome Os, desenvolupat per Google i amb el qual es treballa totalment i de forma segura al núvol.

Paral·lelament també van visitar l’escola, amb especial interès en la Paidos Future Classroom, que és un espai format per diferents àrees d’aprenentatge que tenen en compte les noves metodologies i necessitats del professorat i alumnat en els processos d’aprenentatge.

En la visita van tenir l’oportunitat d’observar com els alumnes treballaven per projectes, com per exemple en la creació d’un itinerari amb Google Mymaps. Van poder parlar amb ells i de quina era la seva opinió de la utilitat dels Chromebooks. També van veure el nou mobiliari del qual des d’aquest curs ja disposen les aules de Cicle Mitjà i Superior de primària.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Editorial 1645
76 views
76 views

Editorial 1645

Brogit Difonem Cultura - 2 de juny de 2023
La vida bé val un somriure (9)
143 views
143 views

La vida bé val un somriure (9)

Miquel P. Cortina - 1 de juny de 2023
Menuts de bestiar
33 views
33 views

Menuts de bestiar

Miquel Puig Soler - 1 de juny de 2023
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com