0 Shares 717 Views

L’escola Paidos referent en l’ús de les noves tecnologies a l’aula

1 de novembre de 2018
717 Views

L’escola Paidos ja és un referent en l’ús dels Chromebooks i per aquest motiu la setmana passada va rebre la visita de la responsable i del distribuïdor d’Acer a Portugal.
L’objectiu de la visita va ser organitzar una trobada, que tindrà lloc a Lisboa a finals de novembre, amb escoles de Portugal. En aquesta trobada l’escola Paidos exposarà la seva experiència en la utilització d’aquests dispositius com a eina de treball a l’aula i es gestionarà un acord de col·laboració entre l’escola de Sant Fruitós i les de Portugal. Els Chromebooks són ordinadors personals que utilitzen com a sistema operatiu el Chrome Os, desenvolupat per Google i amb el qual es treballa totalment i de forma segura al núvol.

Paral·lelament també van visitar l’escola, amb especial interès en la Paidos Future Classroom, que és un espai format per diferents àrees d’aprenentatge que tenen en compte les noves metodologies i necessitats del professorat i alumnat en els processos d’aprenentatge.

En la visita van tenir l’oportunitat d’observar com els alumnes treballaven per projectes, com per exemple en la creació d’un itinerari amb Google Mymaps. Van poder parlar amb ells i de quina era la seva opinió de la utilitat dels Chromebooks. També van veure el nou mobiliari del qual des d’aquest curs ja disposen les aules de Cicle Mitjà i Superior de primària.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Aprenem tot jugant i experimentant
57 views
57 views

Aprenem tot jugant i experimentant

Llar d'Infants Les Oliveres - 19 d'abril de 2024
No és veritat – Mireia Calafell
74 views
74 views

No és veritat – Mireia Calafell

Francesc Canellas - 19 d'abril de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com