0 Shares 555 Views

L’Escola Paidos participa en el 1st. Teacher Advisory Council d’Europa

3 de maig de 2018
555 Views

Aquest congrés internacional es va celebrar a Lisboa els dies 20 i 21 d’abril de 2018
Dos professors van representar a l’Escola Paidos al 1st. Teacher Advisory Council, realitzat a Lisboa i impulsat per l’empresa ACER, on es van reunir les 15 escoles més innovadores tant pel seu projecte educatiu com tecnològic de la zona EMEA (Europe, Midle East and Àfrica).

Aquestes escoles van ser-hi pels seus projectes i per l’aplicació de la tecnologia com a eina d’aprenentatge. Els impulsors d’aquesta trobada també volien que les experiències educatives de les diferents escoles poguessin ser compartides entre elles.

Aquest congrés també va servir per posar en marxa el projecte “Innovative School” en que les escoles podran disposar d’equips d’última generació en l’àmbit tecnològic per aplicar als projectes educatius, tindran espais virtuals per compartir experiències educatives i alhora aquestes experiències podran ser explicades internacionalment en congressos i jornades educatives.

L’Escola Paidos va retornar amb el compromís de desenvolupar durant el curs 18/19 projectes amb l’escola Veromäen Koulu de Vantaa (Finlàndia), l’escola Global de Porto (Portugal) i les escoles del País Basc San Ignacio de Loyola Ikastetxea i Santa Maria Marianistas.

Durant aquest congrés Paidos va presentar la seva Aula del Futur com una aula oberta, polivalent, amb diferents espais, basada en l’alta tecnologia i on l’alumnat pot crear el seu propi coneixement a partir de l’encert i l’error. S’hi pot trobar des d’una àgora on els alumnes poden fer exposicions, zones de creació, d’investigació i de realitat virtual, entre d’altres. Tot pensat perquè l’alumnat pugui treballar per projectes, una metodologia d’estudi que l’escola va decidir implementar a tots els cursos del centre, des de P3 fins a 4t d’ESO.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com