0 Shares 1418 Views

L’escola Paidos dóna la benvinguda oficial al curs 2018-19

25 d'octubre de 2018
1418 Views

L’Edat Mitjana en serà l’eix vertebrador.

El passat dilluns 15 d’octubre, un cop finalitzades les classes, l’escola Paidos va donar la benvinguda oficial al nou curs 18-19. El treball per projectes a totes les etapes, l’Edat Mitjana com fil conductor transversal del curs, el treball cooperatiu i la relació Internacional amb escoles de Finlàndia, Portugal, Holanda, Alemanya i el País Basc formaran part essencial del curs que comença.

El treball per projectes és una metodologia que es basa en oferir canals que puguin ajudar els alumnes a pensar per ells mateixos, a investigar i a aprendre dels seus encerts i errors i, per tant, potenciar el seu esperit crític. A més, aquesta metodologia permet treballar en cooperació, fet que també millora les habilitats socials.

Les activitats es van presentar mitjançant un espectacle amenitzat per la companyia teatral Sàndal Produccions i la Hípica de Sant Fruitós de Bages.

L’escola Paidos és centre formatiu certificat de Cambridge, i durant la tarda també es va fer entrega dels diplomes als alumnes que havien assolit el títol durant el curs anterior.
L’acte va finalitzar amb una xocolatada organitzada per l’Ampa, al pati de l’escola.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com