0 Shares 934 Views

L’escola Paidos, col.labora amb el sistema sanitari català, per fer front a la Covid-19

8 d'abril de 2020
934 Views

Les impressores 3D de l’escola han fet i seguiran fent viseres i obre portes per protegir als sanitaris del nostre país.
Des del dia 17 de març les impressores 3D de la Paidos Future Classroom han estat treballant de forma solidària per imprimir viseres i obre portes per protegir als sanitaris dels nostres centres mèdics.
Agrupats en un moviment que s’ha estès per tota Espanya i a Catalunya per territoris i municipis, l’escola ha col·laborat amb CV19_FAB_ST_FRUITOS. Fins a la data d’avui s’ha aconseguit muntar 90 viseres.

Paidos ha aportat 20 viseres a aquest grup i 10 a l’ICS, mitjançant una família de l’escola que hi treballa. També s’han fet al voltant de 40 obre portes.
Amb la iniciativa dels alumnes i pares i el desenvolupament per part de l’equip de professors de tecnologia i robòtica, l’escola Paidos seguirà treballant per combatre aquest virus fabricant més material i posant a la disposició dels serveis sanitaris la seva infraestructura educativa.

PAIDOS FUTURE CLASS ROOM
És un espai educatiu únic on els alumnes poden treballar segons les seves necessitats en cada moment. Un espai on la tecnologia, està present de forma organitzada i cobrint les necessitats de cada àrea de treball dins de l’espai comú i aporta als alumnes les solucions per als seus projectes, idees i dissenys.
És un espai diàfan, versàtil, col·laboratiu i que permet millorar el procés d’aprenentatge dels alumnes i la tasca d’ensenyament i assessorament dels professors, on poden interactuar a la vegada amb diferents grups d’alumnes i treballar en diferents projectes.

La Paidos Future Classroom disposa d’un espai de treball per equips, on intercanvien idees i activitats, un lloc de desenvolupament i pensament creatiu, un petit auditori per fer presentacions i una zona d’investigació i robòtica. Així mateix, en la Paidos Future Classroom hi ha un estudi de gravació i una sala d’impressores 3D.

Seguirem treballant!!

Sant Fruitós de Bages, 6 d’abril de 2020
Per més informació
Felip Echarri – 665 267 880
Cap del Departament de Tecnologia

https://escolapaidos.com/

 

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com