0 Shares 1244 Views

L’Escola Paidos celebra la seva Festa Major on els alumnes són els protagonistes

26 de juny de 2018
1244 Views

El projecte transversal de la televisió, que s’ha desenvolupat durant el curs, és el fil conductor d’una jornada lúdica i festiva.
El primer dissabte de juny es va celebrar a l’Escola Paidos la festa de final de curs, durant tot el dia els alumnes van compartir una jornada plena d’activitats amb els pares, familiars i mestres.

L’activitat va començar, a primera hora, amb una Trobada d’Escoles de Bàsquet. A més, durant tot el matí, els pares van poder gaudir dels projectes que havien preparat els alumnes durant les últimes setmanes, des d’un espectacle de titelles, uns jocs de màgia, uns tallers de: slime, maquillatge, boles de sabó, papiroflèxia, granissats,…
Unes de les activitats més destacables va ser la Duatló, que recaptava fons pel projecte d’UNICEF “Gotes per al Níger”. La festa també va servir per obrir la piscina, iniciant la temporada de banys per tal que els alumnes en gaudeixen durant tot el mes de juny, el Summer Fun del juliol i el Campus Esportiu del setembre. El matí va finalitzar amb una Holy Party i la festa de l’espuma.

A la tarda, es van organitzar diverses activitats, amb el fil conductor del projecte transversal de la televisió, per a tots els gustos i edats. També hi havia la possibilitat de fer donacions de sang.

Una de les activitats més destacables va ser la cercavila de la Festa Major de l’escola on els alumnes van decidir quins elements de l’imaginari hi participaven, van escollir la música i van crear les coreografies. El dia va acabar amb el tradicional sopar de Festa Major celebrat al pati de l’escola.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)
30 views
30 views

Crims a Sant Fruitós (capítol XXVII)

Marina Altimira - 7 d'agost de 2022
18, i ara què?
77 views
77 views

18, i ara què?

Josep Sanfeliu - 6 d'agost de 2022
La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.
63 views
63 views

La biblioteca romandrà tancada del 8 al 15 d’agost, per causes de força major.

Comunicació Ajuntament Sant Fruitós de Bages - 5 d'agost de 2022
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com