0 Shares 1451 Views

L’Escola Paidos celebra la seva Festa Major on els alumnes són els protagonistes

26 de juny de 2018
1451 Views

El projecte transversal de la televisió, que s’ha desenvolupat durant el curs, és el fil conductor d’una jornada lúdica i festiva.
El primer dissabte de juny es va celebrar a l’Escola Paidos la festa de final de curs, durant tot el dia els alumnes van compartir una jornada plena d’activitats amb els pares, familiars i mestres.

L’activitat va començar, a primera hora, amb una Trobada d’Escoles de Bàsquet. A més, durant tot el matí, els pares van poder gaudir dels projectes que havien preparat els alumnes durant les últimes setmanes, des d’un espectacle de titelles, uns jocs de màgia, uns tallers de: slime, maquillatge, boles de sabó, papiroflèxia, granissats,…
Unes de les activitats més destacables va ser la Duatló, que recaptava fons pel projecte d’UNICEF “Gotes per al Níger”. La festa també va servir per obrir la piscina, iniciant la temporada de banys per tal que els alumnes en gaudeixen durant tot el mes de juny, el Summer Fun del juliol i el Campus Esportiu del setembre. El matí va finalitzar amb una Holy Party i la festa de l’espuma.

A la tarda, es van organitzar diverses activitats, amb el fil conductor del projecte transversal de la televisió, per a tots els gustos i edats. També hi havia la possibilitat de fer donacions de sang.

Una de les activitats més destacables va ser la cercavila de la Festa Major de l’escola on els alumnes van decidir quins elements de l’imaginari hi participaven, van escollir la música i van crear les coreografies. El dia va acabar amb el tradicional sopar de Festa Major celebrat al pati de l’escola.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Joan Altimiras Queralt ha mort a l’edat de 89 anys.
202 views
202 views
Editorial 1678
478 views
478 views

Editorial 1678

Redacció - 1 de març de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades
441 views
441 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs. Calçotades

Galdric Sala - 29 de febrer de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com