0 Shares 1498 Views

L’Escola Paidos celebra la seva Festa Major on els alumnes són els protagonistes

26 de juny de 2018
1498 Views

El projecte transversal de la televisió, que s’ha desenvolupat durant el curs, és el fil conductor d’una jornada lúdica i festiva.
El primer dissabte de juny es va celebrar a l’Escola Paidos la festa de final de curs, durant tot el dia els alumnes van compartir una jornada plena d’activitats amb els pares, familiars i mestres.

L’activitat va començar, a primera hora, amb una Trobada d’Escoles de Bàsquet. A més, durant tot el matí, els pares van poder gaudir dels projectes que havien preparat els alumnes durant les últimes setmanes, des d’un espectacle de titelles, uns jocs de màgia, uns tallers de: slime, maquillatge, boles de sabó, papiroflèxia, granissats,…
Unes de les activitats més destacables va ser la Duatló, que recaptava fons pel projecte d’UNICEF “Gotes per al Níger”. La festa també va servir per obrir la piscina, iniciant la temporada de banys per tal que els alumnes en gaudeixen durant tot el mes de juny, el Summer Fun del juliol i el Campus Esportiu del setembre. El matí va finalitzar amb una Holy Party i la festa de l’espuma.

A la tarda, es van organitzar diverses activitats, amb el fil conductor del projecte transversal de la televisió, per a tots els gustos i edats. També hi havia la possibilitat de fer donacions de sang.

Una de les activitats més destacables va ser la cercavila de la Festa Major de l’escola on els alumnes van decidir quins elements de l’imaginari hi participaven, van escollir la música i van crear les coreografies. El dia va acabar amb el tradicional sopar de Festa Major celebrat al pati de l’escola.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Tornen les Enramades del Carrer Nou
27 views
27 views

Tornen les Enramades del Carrer Nou

Redacció - 14 de juliol de 2024
Editorial 1967
24 views
24 views

Editorial 1967

Brogit Difonem Cultura - 14 de juliol de 2024
El futbol femení
37 views
37 views

El futbol femení

Miquel Puig Soler - 13 de juliol de 2024
Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major
38 views
38 views

Les cròniques d’en Gregori Partagàs: Festa major

Galdric Sala - 13 de juliol de 2024
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com