0 Shares 500 Views

L’escola Paidos aposta per un món sostenible

25 de setembre de 2019
500 Views

El passat dijous 12 de setembre, l’Escola Paidos va iniciar el nou curs escolar i com ja és habitual en els darrers anys, amb un projecte transversal que es treballarà des de la llar d’infants fins a 4t d’ESO

A partir dels 17 objectius de desenvolupament sostenible marcats per l’ONU i sota el nom de “Petites accions per un món millor!”, l’escola es llença al repte de treballar la sostenibilitat amb tots els seus alumnes.

Com escola cooperativa un dels seus trets més identificatius és el treball cooperatiu. Els projectes són una metodologia que es basa a oferir canals i mitjans als alumnes per potenciar el seu esperit crític. Estan basats en el món real i es treballen cooperativament, amb l’objectiu de crear una educació interdisciplinària i a on s’aconsegueix que els alumnes esdevinguin autònoms.

Així mateix, a l’Escola Paidos es continua treballant i potenciant la immersió lingüística, la innovació tecnològica, l’educació emocional, l’esport, l’atenció a la diversitat i es dona una gran importància a la relació entre la família i l’escola.

Escola Paidos

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com