0 Shares 81 Views

“Les Violines” celebren els 25 anys al Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages

17 d'octubre de 2021
81 Views
Per: Jaume Grandia

Dins el programa actes de les Jornades Europees de Patrimoni a Sant Fruitós de Bages, es va presentar al Teatre Casal Cultural, el concert “Les Violines,25 anys”. Aquesta formació femenina bagenca, nascuda ara fa 25 anys, sota el lideratge de Simone Lambregts, s’ha convertit en un dels grups de referència del folk català, a partir de la idea de reviure l’essència de les festes majors dels pobles pirinencs on un violí sol feia ballar tot un poble.
En aquest espectacle de celebració, amb un 100% de composició pròpia, “Les Violines” amb Núria Balcells, Rebecca Macauley, Simone Lambregts – violins-, Clara Ribatallada -acordió diatònic- i Maribel Rivero –contrabaix- i la col·laboració de Fani Fortet – percussió- i Alba Logan – gralla-, ofereixen un repàs de tota la seva trajectòria.
El públic, que omplia totalment la sala (amb les mesures de sanitat vigents) va gaudir del recital, i va premiar amb molt aplaudiments a les músiques, que van agrair-ho, tot lamentant que els assistents no poguessin ballar les seves composicions.

Deixa el teu comentari:

El teu correu electrònic no sortirà publicat

 

Més articles de la categoria

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com